Annonce
Sport

Aarhus United skriver kontrakt med ungt målvogtertalent

Louise Bak Jensen har lavet en toårig aftale med Aarhus United. Her ses hun med ligaklubbens administrerende direktør Mads Winther. Foto: Aarhus United
Den århusianske håndboldligaklub har lavet en toårig aftale med den 19-årige keeper Louise Bak Jensen, som i denne sæson har stået på mål for Ringkøbing Håndbold.
Annonce

HÅNDBOLD: Aarhus United har fundet ud af hvem der skal danne makkerpar med målvogter Nora Persson i den kommende sæson.

Det bliver det unge målvogtertalent Louise Bak Jensen, der skal afløse Martina Thörn, der stopper efter denne sæson.

Den unge keeper var egentlig på kontrakt med Herning Ikast Håndbold frem til sommeren 2022, men har udnyttet en option i sin kontrakt for at lave en aftale med Aarhus United.

En kontrakt, der gælder fra sommer og frem til sommeren 2023.

- Det er altid spændende, at få unge og talentfulde spillere ind i Aarhus United, og det er netop, hvad vi får med Louise. Med Louise på 19 år og Nora Persson på 21 år får vi ligaens yngste målvogterteam, men på trods af den manglende rutine forventer jeg mig meget af de to, og jeg er sikker på, at vi står rigtig stærkt på den position i næste sæson,” lyder det fra cheftræner i Aarhus United, Heine Eriksen.

Annonce

Et stort skridt

Den kommende Aarhus United-keeper har været en del af de danske ungdomslandshold siden 2016. Hun har tidligere fået sin ligadebut for Herning Ikast Håndbold, men har i denne sæson været lejet ud til Ringkøbing i 1. division

- Jeg glæder mig til at prøve kræfter med ligaen igen og til at blive en del af et ungt, talentfuldt og ambitiøst Aarhus United-hold. Et skifte til Aarhus United er et ønskeskifte for mig, men også et stort skridt. Jeg ved, der vil være pres på fra første fløjt, og at der stilles store krav. Samtidig glæder jeg mig til at flytte til Aarhus og til de mange fede hjemmekampe i Stadionhallen, siger Louise Bak Jensen.


Et skifte til Aarhus United er et ønskeskifte for mig, men også et stort skridt.

Louise Bak Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Store vaccinedag forløb smertefrit: Vaccinationscentret på Aarhus Ø er klar til at stikke mange flere

Erhverv

Tidligere AGF-direktør forfremmes: Skal stå i spidsen for en ny afdeling hos EDC Erhverv

Annonce