Annonce
Aarhus United

Aarhus United tabte igen efter en forfærdelig halvleg: - Vi skal arbejde på vores forsvar

Aarhus Uniteds cheftræner, Heine Eriksen, så lyspunkter i angrebsspillet mod Odense Håndbold på trods af nederlaget. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Kun to dage efter et knusende nederlag i pokalen gentog kampbilledet sig mod Odense Håndbold fredag aften. Denne gang var Aarhus United angrebet dog bedre.
Annonce

HÅNDBOLD: Efter den mareridtsagtige pokalkvartfinale onsdag mod Odense Håndbold meldte Heine Eriksen sig glad for muligheden for revanche kun to dage senere mod samme hold.

Revanchen udeblev fredag aften i Odense i en kamp, der til forskel mindede en del om kvartfinalen, da Aarhus United tabte 33-27.

Første halvleg blev igen Aarhus Uniteds undergang, da de blev knust og gik til pause bagud med ni mål. Det var trods alt bedre end de 13 mål to dage forinden, men alligevel var spændingen ude af kampen tidligt igen.

Aarhus United var ellers kommet bedre fra start foran med tre mål på tre minutter og lige efter ti minutter. Derfra ændrede kampbilledet sig fuldstændig. Odense Håndbold viste klassen, overmatchede udeholdet og dominerede kampen derfra.

- Vi havde svært ved at stå imod deres fysik og taktiske forståelse. Defensivt havde vi de samme udfordringer som i onsdags, hvor vi simpelthen ikke kan få deres angreb stoppet og hjulpet vores målvogtere. De var prisgivet i første halvleg, hvor Odense Håndbold havde mange store chancer mod os, sagde Heine Eriksen, cheftræner for Aarhus United.

Annonce

Ikke én eneste redning

Det hjalp heller ikke Aarhus United, at holdets to målvogtere ikke fik fingrene i én eneste bold hele første halvleg. Det eneste, der holdte Odense fra scoringer engang imellem var forsvaret og stolperne.

Ligesom i onsdagens pokalkamp kom Aarhus United bedre med i anden halvleg. Kampen var så godt som afgjort, men de fik alligevel pyntet på resultatet og vandt halvlegen med tre mål. Et lille plaster på såret trods alt.


Kampene har været med til at udvikle holdet yderligere. Så jeg synes, vi står klar mod de kommende vigtige kampe. Vi skal arbejde med det defensive og tilbage til vores basisforsvar.

Heine Eriksen


Målvogterne fik da også reddet nogle skud i anden halvleg, men endte med skuffende redningsprocenter på 22 og 12 procent hver. Alligevel var der også positiver fra kampen.

- Vi spiller angrebsspil på et højere niveau i dag. Vi sætter vores angrebsspil godt op i dag og  får scoret 27 mål i stedet for 17 sidst, så der er jeg meget tilfreds med. Vi kommer fint ud af kampen i dag, sagde Heine Eriksen

Nu ser han frem mod de kommende vigtige kampe i ligaen mod hold, der på papiret er mere overkommelige end topholdene, Aarhus United har mødt de seneste kampe.

- Kampene har været med til at udvikle holdet yderligere. Så jeg synes, vi står klar mod de kommende vigtige kampe. Vi skal arbejde med det defensive og tilbage til vores basisforsvar. Vi har ændret lidt på vores forsvar mod de store hold i et forsøg på at stoppe farten og fysikken fra de gode spillere. Så vi vil være mere defensive i forsvaret fremadrettet, forklarede cheftræneren.

Aarhus United spiller næste gang hjemme mod Holstebro onsdag 4. november.

Håndboldligaen

Odense Håndbold - Aarhus United 33-27 (19-10)

Aarhus United: Line Ellertsen 6, Annika Meyer 6, Mathilde Neesgaard 3, June Bøttger 3, Line Berggren Larsen 3,  Marielle Martinsen 2, Sophia Snogdal 2, Cecilie Hansen 1

Odense Håndbold:  Lois Abbingh 6, Sara Hald 6, Jessica Quintino 6

Udvisninger: Aarhus United 2, Odense Håndbold 3

Redningsprocenter: Aarhus United - Martina Thörn 5 / 23 (21.74%), Nora Persson 2 / 17 (11.76%) Odense Håndbold - Althea Reinhardt 7 / 18 (38.89%), Tess Wester 6 / 22 (27.27%)

Stillingen undervejs: 6-6, 13-8, 19-10, 25-16, 29-22, 33-27

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Smittetallet skal bankes ned i Aarhus: Kommunens våben er masser af detaljerede data

Sport

Diego Maradona er død af hjertestop

Aarhus

Stabilt men alt for højt: Corona-smitten har stadig godt fat i Aarhus

Annonce