Annonce
Aarhus United

Aarhus United tabte lige kamp mod Viborg HK: - Vi fortjente at få point med hjem

Tæt kamp mellem Aarhus Uniteds og Viborg HKs spillere onsdag aften. Foto: Johnny Pedersen
Cheftræner Heine Eriksen var tilfreds med angrebet, men forsvaret kunne ikke matche Viborg HK fysisk.
Annonce

HÅNDBOLD: Aarhus United har været gode denne sæson. Ikke kun pointmæssigt, men også spillemæssigt.

Det beviste de også onsdag aften, hvor de spillede lige op med topholdet Viborg HK, men tabte 30-27. Faktisk så tæt, at Aarhus United godt kunne have hentet et point eller to hjem.

Viborg var dog foran det næsten hele kampen, men ikke med mere end fire mål. I anden halvleg havde Aarhus United bolden ved 19-19 og med chancen for at tage føringen. Det blev ved chancen, men alligevel kan Aarhus United tage det gode spil med sig til de kommende vigtige kampe.

- Vi er reelt med i store dele af kampen. Vi ville på forhånd gerne gøre kampen tæt, og det lykkedes. Desværre laver vi for få spilstop, for få frikast, så de laver 30 mål. Vi bliver simpelthen overmatchet fysisk. Vores angreb var til gengæld rigtig godt, og havde vi været bedre i duelspillet, havde 27 mål været nok til en sejr. Så jeg er meget tilfreds med kampen. Vi fortjente at få point med hjem, sagde Heine Eriksen efter kampen.

Annonce

Optimisme til næste kampe

Cheftræneren fremhævede især to spilleres individuelle præstationer i Viborg.

- Martinsen og Berggren spiller virkelig godt i angrebet. De bryder igennem forsvaret og får virkelig sat gang i tingene, sagde Heine Eriksen.

Onsdagens præstation giver optimisme i Aarhus United. Angrebet flød mod Viborg og forsvaret har været godt det meste af sæsonen.

. Viborg er ligaens stærkeste hold fysisk. Jeg var godt klar over, at vi var godt kørende, så jeg er ekstra glad for, at det blev bevist. Selvfølgelig er jeg skuffet over ikke at få point, men det giver optimisme frem mod kampen mod Esbjerg på onsdag, sagde Heine Eriksen.

Aarhus United spiller næste gang hjemme mod Esbjerg onsdag 21. oktober.

Håndboldliga

Viborg HK - Aarhus United 30-27 (15-12)

Aarhus United: Line Berggren Larsen 7, June Bøttger 6, Line Ellertsen 4, Marielle Martinsen 4, Frederikke Hedegaard 2, Mathilde Neesgaard 1, Charlotte Mikkelsen 1, Cecilie Hansen 1, Annika Meyer 1

Viborg HK: Carin Strömberg 7, Kristina Jørgensen 6, Line Haugsted 6

Udvisninger:  Aarhus United 0, Viborg HK 3

Redningsprocenter: Aarhus United - Martina Thörn 3 / 19 (15.79%) Nora Persson 5 / 19 (26.32%) Viborg HK - Anna Kristensen 11 / 38 (28.95%)

Stillingen undervejs: 7-4, 11-10, 15-12, 19-18, 24-22, 30-27

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce