Annonce
Sport

Aarhus United-træner før nøglekamp: - Et nederlag vil gøre mere ondt på dem end os

- Når vi i øjeblikket ligger fem point foran Viborg og TTH Holstebro og fire foran Silkeborg, så synes jeg, at det ser godt ud, siger Aarhus Uniteds træner, Heine Eriksen, før tirsdagens opgør mod Silkeborg. Foto: Ole Nielsen

Der er ikke mange kampe tilbage i kvindernes håndboldliga og kampen om at komme i det gode selskab spidser til. Tirsdag aften spiller Aarhus United en kamp, der kan vise sig afgørende for, om de kommer med i top-otte. Træneren, Heine Eriksen, mener dog at det ser godt ud for århusianerne.

Annonce

HÅNDBOLD: Nu er det ved at være alvor for Aarhus United. Otte kampe tilbage i grundspillet og fem point ned til stregen, der adskiller, hvem der ryger i medalje- og nedrykningsspillet. Tirsdag aften har århusianerne mulighed for at tage et stort skridt i den rigtige retning. Her møder de Silkeborg-Voel, der i øjeblikket ligger lige under dem.

- Hvis man kigger på tabellen, er der ingen tvivl om, at det er en meget vigtig kamp. Det vil have stor betydning for os, hvis vi bare kan få point med hjem, for så holder vi afstanden til Silkeborg, siger Heine Eriksen, træner for Aarhus United, men understreger, at hans hold går efter sejren.

- Kan vi skabe et hul på seks point nu ved at vinde kampen, så vil det have stor betydning for os. Et nederlag vil gøre mere ondt på dem end os, siger Heine Eriksen.

Annonce

Kuglerammen ser fornuftig ud

Siden Aarhus United blev dannet, har de spillet mange tætte opgør mod Silkeborg-Voel. Heine Eriksen regner med, at også kampen tirsdag bliver tæt, og han har en god ide om, hvad der skal til for at kampen tipper til århusianernes side.

- Silkeborg er virkelig stærke på kontraer. Det bliver vigtigt, at vi kan være med i den duel, både ved at vi organiserer vores returløb, men også ved at vi selv får lavet nogle kontrascoringer. Vi kommer ikke til at kunne holde Silkeborg fra at score på kontraer, men vi skal begrænse det, siger Heine Eriksen.

Han har fundet kuglerammen frem og er begyndt at regne på mulighederne for at komme i medaljespillet. Der er flere indbyrdes kampe mellem holdene der kæmper på vippen af medaljespillet tilbage, men alligevel synes Heine Eriksen, at det hele ser lyst ud.

- Når vi i øjeblikket ligger fem point foran Viborg og TTH Holstebro og fire foran Silkeborg, så synes jeg, at det ser godt ud, også fordi vi har et program tilbage, hvor vi godt kan forvente at hente nogle point, siger træneren.

Silkeborg-Voel mod Aarhus United bliver fløjtet i gang 18.30 i Jysk Arena i Silkeborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce