Annonce
Sport

Aarhus United-træner: Hvis vi holdt tempoet oppe, kunne vi holde dem nede

Heine Eriksen var meget aktiv i anden halvleg, hvor han med tilråb og opmuntring holdt sit forsvar oppe i gear. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Heine Eriksen var meget aktiv på sidelinjen i anden halvleg af kampen mod TTH Holstebro, hvor han konstant forsøgte at holde sine spillere til ilden i forsvaret. De mange opmuntringer gav pote. Aarhus United vandt 28-23
Annonce

HÅNDBOLD: Aarhus United kan tage på julepause med en god oplevelse i bagagen. Onsdag aften hentede århusianerne deres sjette sejr i efteråret, da de på hjemmebane besejrede TTH Holstebro 28-23 efter en lidt rodet affære i Vejlby-Risskov Hallen.

Værterne var dog bedst til at holde hovedet koldt og tempoet oppe. Specielt i anden halvleg, hvor de fik skabt afstand til gæsterne lige efter pausen og holdt føringen frem til slut.

- Så snart vi havde gang i fødderne og gik frem og tog duellerne, så stod vi virkelig godt rent defensivt. Vi havde dem presset ud til passivt spil flere gange i løbet af kampen. Desværre fik de lov til at lave mål tre fire gange, hvor vi havde presset dem ud på sjette eller syvende aflevering. Jeg kunne dog fornemme, at hvis vi holdt tempoet i vejret, så vi kunne holde deres mål nede. Derfor var jeg meget aktiv. Specielt i anden halvleg, sagde Aarhus United-træner Heine Eriksen efter sejren.

- Vi spillede igen fint angrebsspil. Det blev lidt rodet, fordi de var så offensive på os og i perioder var fremme og dække med tre uden for tremeteren. Vi formåede dog at holde bolden i spil og kom til mange store chancer. Vores fløje var gode i dag. Charlotte Mikkelsen og Line Ellertsen gjorde det godt i højre side, ligesom June Bøttger havde fået tilladelse til at skyde på alt. Hun skulle bare skyde, og det gjorde hun i dag og scorede et par afgørende mål, sagde Eriksen og roste sit holds evne til at spille bredt i angrebet.

- Vi formåede at komme på kant af det her offensive forsvar og det blev meget afgørende for kampen.

June Bøttger havde fået tilladelse til at skyde på alt og sluttede aftenen som topscorer. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Annonce

Norsk topscorer

Norske June Bøttger blev topscorer for United i onsdagens kamp med otte mål og var kampen igennem en konstant trussel på kontra og fra venstre hjørne.

- Vi blev ved med at arbejde i dag og lod os ikke stresse, men blev ved med at kæmpe. Det var en god sejr, sagde nordmanden efterfølgende.

- Vi holdt fast i de ting, som vi havde talt om på forhånd. Jeg synes, at vi var gode til at fastholde bolden og spille til vi fik en god chance. Vi vandt i dag, fordi vi var i stand til at lægge et godt tryk på dem hele tiden. Samtidig har vi spillerne, der kan sætte modstanderen af og få skabt mulighederne, sagde Bøttger.

Med onsdagens sejr har Aarhus United hentet 13 point i første halvdel af grundspillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

AGF

For første gang i 11 år: AGF besejrer FC København

Annonce