Annonce
Erhverv

Aarhus-virksomhed henter ordre på 200 millioner kroner hos staten

LaserTryk.dk blev stiftet i 1999 af Anders Grønborg, tv., og Esben Mols Kabell, der deler direktørposten som ledere i virksomheden med 480 medarbejdere. PR-foto
Lasertryk har tegnet kontrakt med staten på en to-årig aftale, hvor den århusianske virksomhed leverer tryksager til staten. Værdien af aftalen løber op i 200 millioner kroner.

AARHUS: Trykkeriet Lasertryk.dk har netop lavet en rekordaftale.

Det århusianske trykkeri har skrevet en to-årig rammeaftale om at levere tryksager til staten. Den samlede værdi af aftalen løber op i ikke mindre end 200 millioner kroner. Der er tale om leverancer til samtlige statslige institutioner.

Neglene har været bidt helt ned hos landets største trykkeri, LaserTryk.dk i. Kapløbet om at få del i den rammeaftale, der sikrer samtlige statslige institutioner som kunder i de næste to år, har stået på længe. Men nu kan virksomheden ånde lettet op. Sammen med Statens Indkøb og de to andre trykkerier, Prinfo og Rosendahls, har LaserTryk.dk underskrevet aftalen til en værdi på 200.000.000 kroner, og Anders Grønborg, der er direktør i LaserTryk.dk, glæder sig til at komme i gang med at servicere den nye kundegruppe.

– Vi er utroligt glade for, at vi er blevet udvalgt til at være leverandører til staten. Det er en tillidserklæring, som vi er meget stolte af. Det betyder meget for os at kunne levere billige tryksager til staten, som ikke kun kommer LaserTryk.dk til gode, men hele det offentlige system, som kommer til at opleve en langt mere effektiv og strømlinet handel med den nye aftale, siger Anders Grønborg.

Samtlige ministerier, styrelser og selvejende statslige institutioner er forpligtet til at købe alle tryksager gennem den ny rammeaftale. Derudover har alle andre offentlige institutioner – både kommunale og regionale – mulighed for at handle tryksager gennem aftalen. Aftalen indeholder en række krav. Det er vigtigt for Statens Indkøb, at deres samarbejdsvirksomheder har en stærk profil, når det kommer til CSR og miljø og samtidig kan redegøre for en solid økonomi.

– Vi har altid haft orden i penalhuset i forhold til bæredygtighed og alle de ting, der er rundt om virksomheden. Men priserne, som vi kan tilbyde det offentlige, har dog været det vigtigste argument for Statens Indkøb, hvilket vi selvfølgelig er meget stolte af, fortæller Anders Grønborg.

LaserTryk.dk har tidligere vundet udbud på tryksager til enkelte kommuner, men det er første gang, at virksomheden er blevet en del af en så stor, national rammeaftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Aarhus

Ingen hjælp at hente: Lang næse til kulturens fyrtårne i Aarhus

Annonce