Annonce
Erhverv

Aarhus-virksomhed kåret til årets web-shop i 2021

Stifter og direktør hos Eventyrsport, Lars Sørensen. Foto: Henrik Kastenskov/Outdoor365
Eventyrsport er blevet kåret til årets webshop og årets E-handler af brugerne af Pricerunner.

AARHUS: Den århusianske outdoor-virksomhed Eventyrsport er blevet kåret til årets e-butik og bedste e-butik indenfor fritid i 2021.

Kåringen er foretaget af Pricerunner, der bruges til at sammenligne priser og produkter på nettet. Pricerunner udpeger hvert år landets bedste webshops sammen med brugerne af sitet, og i 2021 er valget altså faldet på Eventyrsport, der i sin tid blev skabt i et kælderrum i Aarhus tilbage i 1996.


Annonce

Det er en kæmpe cadeau til alle de mange mennesker, som hver dag arbejder for, at webshoppen spiller.

Lars S. Sørensen


I dag har Eventyrsport 13 fysiske butikker og 300 ansatte til at få hjulene til at løbe rundt i den store virksomhed, der genererer en omsætning på en kvart milliard om året.

En omsætning, der også hentes ind af en velfungerede webshop, som nu er blevet kåret til landets bedste. En cadeau, der glæder stifter og direktør hos Eventyrsport, Lars S. Sørensen.

- Det er en kæmpe cadeau til alle de mange mennesker, som hver dag arbejder for, at webshoppen spiller. At lageret har varerne. At der bliver pakket med høje kvalitetskrav. Og at kunderne oplever, at det bare kører gnidningsfrit. Det er faktisk en langt større øvelse end de fleste forestiller sig, siger direktøren.

- Vi er stolte af vores 300 medarbejdere, der alle ejer denne pris. Og vi er stolte over vurderingerne af vores hjemmeside, hvor det ifølge Pricerunner er let for kunderne at navigere rundt, siger han.

Direktør Lars E. Sørensen med beviset på, at Eventyrsport er kåret til årets web-shop. Foto: Henrik Kastenskov/Outdoor365
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus

Sygeplejerskerne strejker: De første aflysninger er på vej til patienterne

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce