Annonce
Erhverv

Aarhus-virksomhed nomineret til DM i Vækst for anden gang

Stifter og CEO hos KompetenceKanalen, Mathias Hougaard. Privatfoto

KompetenceKanalen A/S på Store Torv i Aarhus er i dag er blandt landets førende digitale bureauer. Virksomheden er igen indstillet til en pris.

Aarhus: Når Ernst & Young for 21. gang afholder verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence - EY Entrepreneur Of The Year - i november, er Aarhus-virksomheden KompetenceKanalen A/S endnu engang nomineret. I 2014 var virksomheden nomineret i startup-kategorien, men i år er nomineringen til hovedkonkurrencen, hvor der dystes om en billet til VM i Monaco.

I Danmark blev den første vinder kåret i 1997 og listen hér tæller blandt andre Jysk A/S, Dyrberg Kern A/S, Pandora Jewelry A/S og senest Micro Matic A/S. Titlen som EY Entrepreneur Of The Year, gives ikke kun for evnen til at skabe overskud og vækst, men også for værdier, ledelse og samfundsmæssigt engagement.

På tværs af brancher og virksomhedstyper nomineres fem finalister i seks regioner, hvoraf der kåres én vinder i hver region. Blandt vinderne i de seks regioner kåres EY Entrepreneur Of The Year, som ud over titlen får æren af at repræsentere Danmark ved den internationale finale, EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco.

KompetenceKanalen A/S - som i dag er blandt landets førende digitale bureauer - blev stiftet en forårsdag i 2008 i en lejlighed i Aarhus. Virksomheden har siden hen haft vokseværk og har i dag til huse på Store Torv, hvor de over 60 medarbejdere optager alle tredjesalens 510 m2.

Med kunder indenfor alt fra byggemarkeder til babytøj har KompetenceKanalen A/S gennem snart ti år arbejdet intenst og målrettet for at optimere deres kunders respektive forretninger. Det hårde arbejde har ikke kun vist sig via positive væksttal, et stigende antal medarbejdere, eller større lokaler, men også gennem to Gazelle-priser og senest med virksomhedens anden nominering til EY Entrepreneur Of The Year.

- Medarbejderne er rygraden i vores succes og man erfarer hurtigt at man som ledelse, intet er uden deres engagement, energi og innovative inputs, siger stifter og CEO, Mathias Hougaard i en pressemeddelelse. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus

Gratis blåmuslinger til alle: Clausens Fiskehandel klar med 1 ton stor gave

Aarhus

Demonstration mod racisme aflyst: Ny dato ikke på plads

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Annonce