Annonce
Erhverv

Aarhus-virksomheder slår sig sammen: Heyday køber Ideal Development

Ideal Development hører i fremtiden til Heyday, og de to virksomheder rykker sammen i lokalerne på Strøget i Aarhus. Her er virksomhedernes ledere samlet i anledning af opkøbet - fra venstre Anders Lorentz (Heyday), Torsten Aaboe Andersen (Ideal), Ditte Rønn (Heyday) og Esben Bjerregaard (Ideal)Pressefoto: Rasmus Furbo/Heyday

Aarhus: To eksperter på den digitale scene i Aarhus udvider samarbejdet, efter det digitale bureau Heyday har købt app-udviklingshuset Ideal Development.

Tidligere har de to virksomheder samarbejdet om app-løsninger, men fra marts vil de dele meget mere end blot arbejdsopgaver. Ideal Development rykker nemlig ind på Heydays hovedsæde i hjertet af Aarhus.

Begge parter ser meget frem til at tage hul på det nye samarbejde og sammen udvikle morgendagens højteknologiske applikationer.

Strategisk tiltag

Da den første dialog mellem Heyday og Ideal Development begyndte om et potentielt tættere samarbejde, stod det hurtigt klart for begge parter, at det var en win-win-løsning.

Heyday har et strategisk mål om at vækste virksomheden med 25 procent årligt, hovedsageligt ved at styrke sin udviklingsafdeling og kontinuerligt rekruttere flere medarbejdere.

Købet af Ideal Development er således i tråd med Heydays strategiske beslutning om at styrke virksomhedens udviklingsafdeling.

Når Ideal Development og virksomhedens 13 ansatte rykker ind hos Heyday på Strøget i Aarhus, kommer der både til at stå Heyday og Ideal Development på døren. Og det er bestemt ikke en tilfældig beslutning.

- Vi har altid haft et fantastisk samarbejde med Ideal Development. De har altid leveret gennemarbejdede, veludførte og inspirerende løsninger. Derfor er der en masse værdi i virksomhedens navn, som vi ønsker at videreføre, siger Ditte Rønn, direktør og ejer hos Heyday.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Aarhus

Undrer du dig også? Hvorfor er der blå plastre på havneskulptur?

Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Annonce