Annonce
Erhverv

Aarhusbureau vækster og vokser

Trods store investeringer i medarbejderressourcer - bl.a. i Barcelona og London - præsenterer det digitale konsulenthus Novicell et nyt rekordregnskab.

Med en toplinjevækst på knap 30 procent følger bruttofortjenesten nogenlunde medarbejdertilgangen hos det hastigt voksende digitale konsulenthus, Novicell, der netop har offentliggjort sit 10. rekordregnskab på stribe.

Det seneste år har Novicell føjet 40 medarbejdere til lønningslisten, hvilket betyder, at konsulenthuset - der for 10 år siden bestod af otte medarbejdere i en villa i Højberg - nu tæller 170 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, København, Barcelona og London.

Selvom Novicell har vækstet meget på medarbejderfronten de seneste år, så har 2016 alligevel været noget ud over det sædvanlige, fortæller Per Kirchner, adm. direktør i Novicell. - Vi har skruet voldsomt op for investeringerne i medarbejderressourcer i 2016 - bl.a. med en række tunge nøgleprofiler, der skal være med til at løfte vores rådgiverkompetence og være med til at sikre virksomhedens fortsatte vækst - ikke mindst i vores afdelinger i Barcelona og London, siger Per Kirchner. - Og selvom vi har lagt pres på HR-organisationen det seneste år, så har vi været relativt konservative med hensyn til nyansættelser. Vi har et grundfæstet princip om, at vi ikke ansætter medarbejdere hurtigere, end vi kan sikre, at vi også har opgaver til dem på den lange bane. Og det princip har vi på trods af travlheden ikke fraveget på noget tidspunkt, siger han.

Væksten på bundlinjen følger også pænt med den øvrige vækst hos Novicell. Virksomheden kommer ud af 2016 med driftsresultat på 12,7 mio. kr. mod 11,3 mio. kr. året før. Det er en fremgang på 12 procent.

pcb

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Jo bedre, vi finder sammen, jo bedre fremtid

En gruppe forældre slår alarm, fordi Aarhus Kommune vil ændre skoledistriktet i Åbyhøj. Gammelgaardsskolen vil få flere elever fra Bispehaven, og nu truer mange forældre med at flytte deres børn fra den skole til en privat. De mener, at børnene fra Bispehaven vil kræve flere ressourcer af Gammelgaardsskolen, fordi indvandrerbørnene, der kommer, har sværere ved at læse end etnisk danske børn. Det kan ramme dem, der i denne gruppe har brug for ekstra støtte. Ændringen af skoledistriktet har været i høring. Der er kommet 137 svar, 115 fra forældre, der advarer mod udvidelsen, og skolebestyrelsen ser forslaget som meget problematisk. Den har stor forståelse for, at der skal findes en løsning for børnene i vestbyen. Nu har 11 procent af eleverne på Gammelgaardsskolen behov for sprogstøtte. Det kan skolen håndtere, men bestyrelsen ser en fare i at få flere elever, der har brug for støtte. Det vil kræve ekstra ressourcer og ekstra penge. Måske skal der oprettes en ekstra klasse på skolen. Fra det nuværende distrikt skal potentielt 77 børn begynde i skolen. Hvis Bispehaven kommer med, er der 25 flere. Som det ser ud, skal fem elever fra Bispehaven ind i hver af de sandsynlige fire børnehaveklasser. Forældrenes bekymringer er også, at skolen ikke har plads til endnu en klasse. I forvejen har ikke alle klasser deres eget klasseværelse alene. Charlotte Korsgaard Nielsen er talsmand for Åbyhøj Dagtilbud og indstillet på at finde en løsning. Men gruppen er ikke inviteret til dialog. Her kan kommunen begynde. Tag alle med på råd og til debat om, hvordan sagen bedst klares. Jo mere viden, der ikke kommer til de rette, jo større er uvisheden og usikkerheden. Rådmand Thomas Medom (SF) erkender, at Gammelgaardsskolen allerede løfter en stor opgave for integrationen, og der følger nogle ressourcer med, siger han. Medom har ret i, at alle har et ansvar for alles børn. Men situationen er ulykkelig, og vi har ikke brug for flere parallelsamfund. Jo bedre, vi finder sammen, jo bedre bliver fremtiden.

AGF

Stort tema om talentudvikling i AGF: Fra glemt sølvhold, transitionstræner til talenter der gik andre veje

Danmark

71-årig mand anholdt for at have kørt 22-årig værnepligtig ihjel: Havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce