Annonce
Aarhus

Århusiansk kaffe-gigant har vokseværk: Er Europas største webshop

Der er god grund til at smile hos medejer af Kaffekapslen.dk, Anders Balmer. Virksomheden buldrer derud af. Foto: Axel Schütt
Kaffekapslen.dk, der er Europas største webshop for kaffekapsler, buldrer derud af med stor omsætning og ekspandering til nye lande.
Annonce

AARHUS: Det går godt for Kaffekapslen.dk. Det går faktisk rigtig godt.

De seneste fire år har virksomheden fordoblet omsætningen hvert eneste år, og her i 2020 regner de med en omsætning på 200 millioner kroner.

Til dagligt håndterer de over 2.000 ordrer fordelt ud på syv lande, men de har netop investeret i nyt sorteringsanlæg, så 10.000 ordrer om dagen kan ordnes fra det fysiske lager i Aarhus.

Årsagen til succesen er klokkeklar, hvis man spørger medejer Anders Balmer. Det handler nemlig om at være tro mod konceptet.

- Vi har arbejdet struktureret med vores lille niche - salg af kaffekapsler på internettet - og ikke rykket på vores koncept. Da vi startede op, havde vi 500 varegrupper, og det har vi stadig. Vi ønsker ikke at ændre på noget, der virker, siger Anders Balmer til Århus Stiftstidende.

Annonce

Mod nye horisonter

I takt med at omsætningen bare er steget og steget, er behovet for at finde nye afsætningskanaler ligeledes taget til. Som det er lige nu, sender virksomheden ordrer til Danmark, Sverige, Norge Tyskland, Østrig, Schweiz og Frankrig.

Kaffekapslen.dk

  • Stiftet i 2011.
  • Har i dag hovedsæde på Michael Drewsens Vej 7 i Aarhus.
  • Er Europas største webshop for kaffekapsler.
  • Foruden kapsler, sælger de blandt andet også kaffepods, kaffebønner, kaffemaskiner, sodastream, te og kakao.
  • Forventer i løbet af 2020 at levere kaffekapsler til 500.000 kunder, hvilket svarer til 200 millioner kopper kaffe.
  • Du kan læse mere om virksomheden på deres hjemmeside.

I tredje kvartal af indeværende år bliver Holland og Belgien føjet til listen, og hvis man kigger endnu længere ud i fremtiden, kan flere lande komme i spil.

- Vi kigger på, hvor meget kapselkaffe, der bliver drukket i de pågældende lande, når vi skal ekspandere. Som det er lige nu, er Polen, Italien og Spanien interessante lande at følge, siger Anders Balmer.

Annonce

Og hvad med fremtiden?

Med den store succes og fortsatte ekspandering in mente er de nuværende lokaler på Michael Drewsens Vej blevet for små, og jagten på nye og større omgivelser sat i gang. Håbet er at finde egnede lokaler her i Smilets By, selvom der ville være økonomiske fordele ved at flytte lagret til eksempelvis Tyskland.

Kaffekapslen.dk har stor succes med salg af kaffekapsler på nettet, og nu leder de efter større lokaler i Aarhus. Foto: Axel Schütt

Anders Balmer og resten af virksomheden vil gerne være tro mod konceptet og blive i Aarhus, hvor det hele startede op. Og det er vel og mærke, selvom de formentlig kan se frem til endnu mere arbejde i fremtiden.

- Vi regner med at markedet for kapselkaffe vil fortsætte med at stige de næste par år, så vi har store forhåbninger til fremtiden, siger medejeren.


Vi regner med at markedet for kapselkaffe vil fortsætte med at stige de næste par år, så vi har store forhåbninger til fremtiden.

Anders Balmer, medejer af Kaffekapslen.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce