Annonce
Kultur

Aarhuspolitiker i spidsen for Statens Kunstråd

## AO Elisabeth Arnold 3a7 Elisabeth Arnold, hjemme privat , Østbanetorv. 18122006 Foto: Martin Ballund

Eksil-århusianeren, kulturminister Uffe Elbæk, har udpeget den tidligere politiker Elisabeth Arnold til ny formand for Statens Kunstråds repræsentantskab.

Elisabeth Arnold er udpeget frem til 31. oktober 2015.

Det tidligere folketingsmedlem for Det Radikale Venstre (1988-2007) har i mange år været bosat i Aarhus og har blandt andet haft poster i bestyrelsen for DR og repræsentantskabet for Aarhus Symfoniorkester.

»Jeg er stolt over og glad for at kunne udpege den nye formand for Statens Kunstråds repræsentantskab. Elisabeth Arnold har kendskab til både kunstlivet og til kunststøttesystemet og har gennem sin lange karriere indhøstet nogle værdifulde erfaringer, som jeg mener, at Statens Kunstråds repræsentantskab vil kunne nyde stor glæde af,« siger kulturminister Uffe Elbæk, der dermed får en formand med samme partiblod.

Annonce

Statens Kunstråds formål er at fremme udvikling af kunsten i Danmark og dansk kunst i udlandet.

Statens Kunstråds repræsentantskab har til opgave at udpege medlemmer til Statens Kunstråd og dets fagudvalg og i øvrigt følge Kunstrådets virksomhed.

Repræsentantskabet rummer en bred vifte af medlemmer udpeget af kunstlivets organisationer og institutioner samt af Folketingets partier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce