Annoncørbetalt indhold

Abonnementer med forkælelse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Elsker du også, når tingene bare har det der flow hvor man ikke som sådan behøver at rende i øst og vest for at få styr på alle indkøbene? Nu kan du samle dine abonnementer ét og samme sted og på den måde spare en masse tid i en hverdag der ellers kan være hektisk fra tid til anden.


Annonce

Undgå at skulle forbi flere forskellige butikker for at handle det hele

Vi kender alle til det virvar vi til tider udsætter os selv for, når der skal handles de sædvanlige sager hjem. Det kan du faktisk slippe for nu, alene ved at benytte dig af én enkelt platform og med ganske få klik. Abonnementer med vin, champagne, øl, kaffe, te og meget andet er nu samlet samme sted, så du let kan få klaret de indkøb der kan tage dig evigheder at komme igennem, fordi de som oftest ikke er at finde de samme steder.

I rigtig mange danske hjem er det helt normalt at man handler ind flere forskellige steder i løbet af måneden, for at få købt det man synes er noget der hører til derhjemme. Med hjemmesiden Suubz.com kan du klare flere af de indkøb der skal foregå flere steder i samme omgang og ikke nok med det, så skal du ikke engang bruge energi på at planlægge og udpege de varer som du skal have fingrene i.


Ny biks med en masse erfaring i bagagen

Suubz er en forholdsvis ny platform, men bygget op på flere års erfaring indenfor levering til døren. Det startede egentlig med slik som du kunne bestille derhjemmefra uden at skulle trække i overtøjet for at hente, men sidenhen har idéen om levering til døren udviklet sig og Suubz er blevet til.

Suubz tilbyder dig at du kan finde de abonnementer der giver mening for dig samme sted. Det har en lang række fordele med sig med denne platform, da du først og fremmest let kan tilmelde dig abonnementer men du kan også let fravælge de abonnementer der ikke længere giver mening for dig, uden at du skal bruge en masse tid på at finde frem til hvorhenne du kan stoppe dine abonnementer igen.


Du kan sikre dig friske blomster i vasen hver dag

Det er ikke kun mindre besvær som er din fordel med Suubz, men der er også mulighed for at abonnerer på gode pakker der leveres direkte til døren, som har et indhold som du ikke selv har skulle bruge en masse tid på at vælge ud. Det er en fantastisk måde hvorpå du kan spare dig selv for en masse tid.

Tiden er en vigtig faktor i den daglige gang, og det er derfor vigtigt at vi råder over den tid vi har på fornuftig vis. Derfor giver det især også god mening for mange danskere, at der er mulighed for at få de varer der ellers skulle købes ind i flere forskellige butikker, på det samme sted og du får til og med leveret dine varer direkte hjem til dig, så du sparer yderligere tid på at fragte det hele hjem i dit eget hus.

Du undgår altså at bruge en masse tid som du ellers ville kunne have brugt sammen med familien og vennerne og samtidig misser du ikke at få en frisk buket blomster i vasen på grund af travlheden i hverdagen. Køber du f.eks. et abonnement på blomsterbuketter, så kan du få bragt den fineste og mest friske buket til din dør og uden at du først selv har skulle bruge energi på at udvælge hvad der nu skal i vasen.


Undgå slid og slæb når du skal have varerne hentet hjem

I og med at Suubz stadig er en forholdsvis ny platform, så er der stadig flere virksomheder på vej ind i billedet så du vil kun opleve et større sortiment for hver gang du kigger forbi de forskellige abonnementer som du kan vælge imellem. Du vælger selv til og fra i forhold til hvad der giver mening for dig. Elsker du f.eks. at kunne poppe en god Champagne i ny og næ og vil du være sikker på altid at have flasker liggende klar på køl, så behøver du altså ikke at skulle forbi din lokale vinhandler for først at udvælge for derefter at skulle slæbe det købte hjem til din egen dør. Der er ikke rigtigt noget dårligt der skal fremhæves i forhold til at benytte sig af Suubz.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.