Annonce
Debat

Advarsel fra Venstre-politiker: Om lidt bliver der stille på Skanderborg Station

"I denne kamps hede må vi ikke glemme endnu en udfordring, vi står med i Skanderborg Kommune. Nemlig linjeføringen af den fremtidige togdrift mellem Aarhus og Odense", skriver Søren Erik Pedersen. Arkivfoto: Mette Mørk

DEBAT: "Om lidt bli'r her stille, om lidt er det forbi ..." Er det sådan, vi skal synge omkring 8660 Skanderborg Station?

Vi har en stor udfordring med at få Trafikministeriet til at undersøge også en nordlig linjeføring ved Lading. Men i hvert fald fire ildsjæle kæmper en brav kamp for at nå i mål.

I denne kamps hede må vi ikke glemme endnu en udfordring, vi står med i Skanderborg Kommune. Nemlig linjeføringen af den fremtidige togdrift mellem Aarhus og Odense.

Annonce


Helt ude i hampen at afmontere et centralt jernbaneknudepunkt for at spare nogle få togminutter fra Aarhus til Odense.


Hvis det går som regeringen og de radikale, SF og Enhedslisten har lagt op til, så er det stort set slut med at kunne stige på et tog til Aalborg, Odense eller København på Skanderborg Station. Kan det være rigtigt?

Nej, det er helt ude i hampen at afmontere et centralt jernbaneknudepunkt for at spare nogle få togminutter fra Aarhus til Odense holdt op imod den kæmpeinvestering, dette medfører. Så kære Skanderborg Byråd, jeg synes, I er forbavsende tavse omkring dette projekt, og om lidt er det for sent.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se videoen: Alle EM-hold sender hilsen til Christian Eriksen

AGF

Europæisk modstander ligegyldig for AGF-chef: - Over to kampe er det hold, vi skal slå, uanset hvem det bliver

Annonce