Annonce
Fødselsdage

Advokaten lærte af både far og farfar

Martin Juste fylder 40 år og kan glæde sig over, at han har kombineret sin fars og sin farfars job til ét.

40 Martin Juste, Aarhus, partner og advokat hos Kammeradvokaten, fylder 40 år tirsdag 2. juli.

Han er specialiseret i offshore-vind, sø- og transportret, som han har beskæftiget sig med siden tiden på universitetet og fortsat med først på et advokatkontor og sidenhen som juridisk chef hos Siemens Gamesa Renewable Energy med en udstationering i Singapore i halvandet år.

1. januar i år startede han hos Kammeradvokaten i Aarhus - byen, hvor han også er født og opvokset. Han rådgiver inden for offshore-vind, vedvarende energi, infrastruktur og sø- og transportret og har stor erfaring med at forhandle kontrakter i forbindelse med udviklingen af vindprojekter. Han har blandt andet været med til at gennemføre det første havvindmølleprojekt i Taiwan. Han har også stået for forhandlingerne af Turbine Supply Agreements (TSA'er) og servicekontrakter ved gennemførslen af store havvindmøllepark-projekter rundt omkring i Danmark, herunder Kriegers Flak, Anholt Havmøllepark, Vesterhav Syd og Vesterhav Nord.

Han har møderet for Højesteret.

Hans farfar var sammen med tre andre de første jurister, der blev uddannet fra Aarhus Universitet, mens hans far er shippingmand. Martin Juste har så at sige kombineret de to job og er selv blevet jurist inden for shipping.

Han bor i Aarhus sammen med sin kone Ditte, og de har sammen datteren Iben på otte år og sønnen Thomas på seks år. Når tiden tillader det, ynder Martin Juste at spille golf - en passion, han har haft, siden han var helt ung og spillede som juniorspiller. I dag spiller han på hobbyplan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce