Annonce
Erhverv

Advokatfirma flytter til Aarhus Ø

Det er i pakhusene her på Aarhus Ø, at Interlex Advokater er flyttet ind efter i 30 år at have haft til huse i en villa på Strandvejen . Foto: Axel Schütt.
Annonce

Efter 30 år i villaen på Strandvejen flytter Interlex Advokater nu til et nyt kontordomicil i Pakhusene på Aarhus Ø.

- Aarhus Ø er der, hvor udviklingen og innovationen kommer til at ske. Derfor er det også her, vi ser os selv, siger Jesper Hedegaard fra Interlex Advokater.Aarhus-advokaterne har blandt andet omstruktureret sine kerneområder, for at kunne specialisere sig inden for fire retninger, nemlig erhvervsret, landbrug, fast ejendom og insolvens.

Flytningen til det nye domicil har også gjort det muligt at trække på firmaets netværk, og der kan forhåbentlig skabes synergieffekt.

- I forlængelse af det, er det heller ikke tilfældigt, at vi har valgt en løsning, hvor vi får nogle fælles arrangementer og faciliteter sammen med andre ambitiøse virksomheder, i stedet for at installere os i en traditionel domicilejendom, som hovedparten af vores konkurrenter gør, siger Jesper Hedegaard, der glæder sig til at Pakhusene i løbet af de næste par måneder bliver fyldt op med andre virksomheder.

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce