Annonce
Østjylland

Affaldsindsamlere gjorde byen renere med konkurrenceelement

Lørdag den 19.september samlede 23 lokale deltagere 40 kg skrald ind. Det gjorde de blandt andet igennem det nye spil, Clean Games. Arkivfoto: Morten Pape
Til world cleanup day lørdag var lokale ude for at samle skrald ind for en renere by.
Annonce

Horsens: 40 kg. Så meget fik de 23 lokale deltagere samlet ind på en time, mens det nye spil, Clean Games, blev prøvet af for første gang til world cleanup day i lørdags.

Clean Games er et spil, som handler om, hvem der kan samle mest skrald ind på en time. Man spiller mod de andre, som samtidig samler ind, men man kan også konkurrere mod andre lande, som der blev gjort denne lørdag. Her blev deltagerne udfordret til at tage kampen op mod Rusland. Der er dog ikke fundet en vinder af kampen endnu.

Helene Henneberg-Johansen, stifter af Grøn Fest i Horsens, er glad for, hvordan dagen forløb.

- Selvom vi ikke var så mange og kun fik dækket et lille område, så synes jeg, det er meget flot at samle 40 kg ind på en time. Og jeg synes, det er en succes, fordi folk var glade for at prøve at konkurrere i affaldindsamling, siger Helene Henneberg-Johansen.

Det var Grøn Fest, der i samarbejde med JCI Horsens arrangerede indsamlingen i Horsens. Helene Henneberg-Johansen syntes, at der manglede noget til at gøre indsamlingen mere spændende, og hun hentede inspiration fra sin mand og børn, der spiller Pokemon Go. Hun begyndte at udvikle på et koncept, men faldt over det russiske Clean Games, som passede ind i det, hun selv havde tænkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Plantekød og pølsesnak

Aarhus

Corona-epicenter på Aarhus Ø: 18 sejlere smittet efter træningslejr i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Aarhus

Corona-syge sejlere: De fleste føler det som en influenza

Annonce