Annonce
Navne

Afgående formand for DIF bliver ny formand for Sport One Danmark

Niels Nygaard, der i juni stopper som formand for DIF (Danmarks Idrætsforbund) efter 14 år, overtager 1. maj formandsposten i Sport One Danmark. Pressefoto

NAVNE: Niels Nygaard, der i juni stopper som formand for DIF (Danmarks Idrætsforbund) efter 14 år, overtager 1. maj formandsposten i Sport One Danmark.

Dermed skifter han fra en vigtigt formandspost i dansk sport til en anden vigtig toppost i sportens verden. Sport One Danmark er nemlig DIF og Team Danmarks kommercielle selskab.

I forbindelse med, at Niels Nygaard bliver ny formand for Sport One Danmark, er Anne Stig Christensen (adm. direktør i TV2), Susanne Mørch Koch (adm. direktør Tivoli A/S) og Jesper Nygård (adm. direktør for Realdania) blevet udpeget som nye bestyrelsesmedlemmer, fremgår det af en fælles pressemeddelelse fra DIF, Team Danmark og Sport One Danmark.

Ud træder den tidligere formand for Sport One Danmark, Alfred Josefsen, samt bestyrelsesmedlem Kenneth Codam. Kommunikationsrådgiver Sune Bang fortsætter som bestyrelsesmedlem. Endelig består bestyrelsen af de administrerende direktører fra DIF og Team Danmark.

Bestyrelsen for Sport One Danmark er igennem de seneste otte år lykkedes med at fordoble værdien af de kommercielle partnerskaber omkring De Olympiske Lege.

- I efteråret 2020 ansatte Sport One Danmark Didrik Fjeldstad som ny direktør. Didrik har siddet på den anden side af bordet hos både Carlsberg og SAS i mange år, og bringer en stor erhvervserfaring ind i Sport One Danmark. Så vi er nu klar til at tage næste skridt og udvikle endnu flere indtægtskilder og partnerskaber med dansk erhvervsliv. Jeg ser frem til arbejdet med et Sport One Danmark i topform, siger den kommende formand, Niels Nygaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Ny AGF-sportschef: Jeg er ikke komfortabel med at befinde mig i komfortzonen - jeg hader det

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce