Annonce
Kultur

Afgangsforestilling på Aarhus Teater: To akter med indbygget katastrofe

Dramatikerstuderende Nanna Tychsen har skrevet "Mordene på Gulveig", der udgør første akt af Aarhus Teaters afgangsforestilling. Her møder publikum et stort, ultramoderne entreprenørfirma ledet af den visionære CEO, Balder. Han ejer snart hele Ringkjøbing-Skjern Kommune, men mangler en enkelt lille plet: Gulveigs parkeringsplads. I mens Balder kæmper en indædt kamp for de sidste kvadratmeter, kollapser verden og firmaet omkring ham, og katastrofen begynder langsomt at indtræffe. Foto: Emilia Therese
Syv unge talenter er på scenen i Aarhus Teaters forestilling "Katastrofen sker i pausen", der er elevernes afgangsforestilling.

AARHUS: Syv skuespiltalenter knokler lige nu på at finpudse de sidste detaljer på "Katastrofen sker i pausen", der er skrevet af to afgangselever fra dramatikerlinjen på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus.

De to kommende dramatikere, Nanna Tychsen og Anna Skov Jensen, har bidraget med hver sin tekst til forestillingen, der er delt i to akter.

Første akt, "Mordene på Gulveig", leder op til katastrofen og handler om en grådig direktør i et entreprenørfirma i Ringkjøbing-Skjern Kommune, der forblændet af vækst ikke opfatter, at verden bogstaveligt talt ramler omkring ham.

Som forestillingens titel antyder, så sker katastrofen i pausen.

Efter pausen kommer publikum ind til andet akt, "Den Røde Ørken", der viser verden 30 år efter katastrofen. En rød, gold ørken, hvor menneskene lever i små flokke og forgæves forsøger at få planter til at gro.

Forestillingen iscenesættes af Mia Lipchitz med scenografi af Karin Gille og fortsætter det tætte samarbejde mellem Aarhus Teater og Den Danske Scenekunstskole, Aarhus.

På scenen er Roberta H. Reichhardt, Frederik Mansø, Magnus Haugaard. Mathias Bøgelund, Josefine Reumert Grau, Marta Holm og Christoffer Hvidberg Rønje.

Forestillingen har premiere 14. maj på Stiklingen.

Afgangsforestilling

Afgangsforestillingen "Katastrofen sker i pausen" har premiere på Aarhus Teater Stiklingen 14. maj. Spiller her til 8. juni.

Forestillingen består af to akter. Første akt, "Mordene på Gulveig", er skrevet af Nanna Tychsen. Andet akt, "Den Røde Ørken" er skrevet af Anna Skov Jensen. Begge dramatikerstuderende ved Den Danske Scenekunstskole i Aarhus.

På scenen er Roberta H. Reichhardt, Frederik Mansø, Magnus Haugaard. Mathias Bøgelund, Josefine Reumert Grau, Marta Holm og Christoffer Hvidberg Rønje. Alle skuespilelever ved Den Danske Scenekunstskole i Aarhus.

Iscenesættelse: Mia Lipschitz. Scenografi: Karin Gille. Koreografi: Kasper Daugaard Poulsen. Lysdesign: Kasper Daugberg. Lysdesign: Anton Bast

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Feststemte AGF-fans indtog Tangkrogen

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

Annonce