Annoncørbetalt indhold

Afhold konference eller kursus i smukke Charlottehaven

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Uanset om jeres virksomhed skal have afviklet en konference eller sende medarbejdere på kursus, så er Charlottehaven i København en oplagt location at gøre det på. Med smukke omgivelser er der mulighed for at bo behageligt i en hotellejlighed og opleve professionel service i konferencelokalerne, så det er værd at tage til København fra Århus.

 

Annonce

Uanset om man sender sin virksomhed til konference eller på kursus, så er det centrale element at medarbejderne gerne skal hente ny viden og indsigt som kan anvendes til nytte for virksomheden tilbage i Århus. Det er altså ikke helt underordnet hvor man sender sine medarbejdere til. Omgivelserne og omstændighederne kan nemlig påvirke den måde folk indlærer og indtager ny viden på.


Gode faciliteter

Huset i Charlottehaven har alle de faciliteter man kunne ønske sig til at afholde et succesfuldt kursus eller en lærelig konference. Uanset om man er en lille virksomhed på 10 medarbejdere eller en stor en på flere hundrede, så vil man opleve den sammen professionelle service og flotte konferencelokaler.


Lokalerne befinder sig central placeret på Østerbro, hvor der nem adgang med offentlig transport, men der er naturligvis også mulighed for at parkere sin bil mod betaling. Som en del af faciliteterne vil man opleve lækker mad til at fylde energidepoterne op, så fokusset kan holdes på kurset eller konferencen fuldt ud. Maden er sæsonbestemt, hvilket også sikrer friske og smagsrige måltider.


Sandsynligvis er der mulighed for at finde praktiske konferencelokaler i Århus og blive i nærområdet, men det er værd at tage afdelingen eller virksomheden til Charlottehaven for at få fuld professionel service og nogle produktive dage med glade medarbejdere.


Oase i København

Charlottehaven byder ikke kun på professionel service i forbindelse med konferencelokalerne. Man vil på samme måde få en positiv oplevelse, hvis man vælger at bo på i Charlottehaven, i en af de flotte og rummelige hotellejligheder. Her kan man lade op i idylliske omgivelser og sove i en dejlig seng, så man er sovet ud og frisk til dagens læring.


Medarbejderne i Charlottehaven er nærværende og professionelle i deres tilgang, så man altid vil føle sig i gode hænder under opholdet. Samtidig er der heller ikke langt til vand, idet man nemt kan komme til Københavns havnebade. Så man kan nemt slå to fluer med ét smæk og komme i lidt af en feriestemning med sand mellem tæerne og en frisk dukker på stranden.


Hvis man er den aktive type, behøver den aktive livsstil ikke at komme på standby mens man er på kursus. Der er nemlig rig mulighed for at få adgang til træningsfaciliteter i Charlottehaven, så kondition samt den mentale og fysiske sundhed kan holdes ved lige samtidig med at man er i Charlottehave for at lære.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.