Annonce
Aarhus

Aflysning: Aarhus Teater nødsaget til at droppe storstilet samproduktion

Pernille Rosendahl skulle have været på scenen i "Vita Danica" sammen med dansere fra Black Box Dance Company. Men de forlængede coronarestriktioner tvinger nu Aarhus Teater til at aflyse forestillingen. Foto: Jens Thaysen
De forlængede coronarestriktioner får nu Aarhus Teater til at aflyse den nye danseforestilling "Vita Danica" med Pernille Rosendahl og Black Box Dance Company.

AARHUS: Først blev urpremieren på "Vita Danica" udsat 10 dage til 18. januar.

Men med udmeldingen om en forlængelse af de nye coronarestriktioner, må Black Box Dance Company og Aarhus Teater nu helt aflyse deres nye danseforestilling "Vita Danica" i Aarhus.

- Vi er virkelig kede af at måtte aflyse hele spilleperioden i Aarhus på Vita Danica. Vi skuffer tusindvis af mennesker, der havde købt billet til den udsolgte forestilling, siger Marie Brolin-Tani, kunstnerisk leder af Black Box Dance Company, og Trine Holm Thomsen, teaterdirektør Aarhus Teater, i en pressemeddelelse.


Det er en forestilling, som vi i fællesskab har lagt en masse hjerteblod i.

Marie Brolin-Tani og Trine Holm Thomsen


De håber meget, at vi i stedet bliver muligt at gennemføre premieren på "Vita Danica" i Musikteatret Holstebro 11.-12. februar, hvor forestillingen hele tiden har været programsat.

- Det er en forestilling, som vi i fællesskab har lagt en masse hjerteblod i. Vi er naturligvis helt klar over, at genåbningen af kulturlivet kan have lange udsigter, og så må vi tage bestik af situationen igen. Men håbet er lysegrønt, lyder det fra de to producenter.

Forestillingen har været undervejs længe og er startskuddet på et nyt samarbejde mellem de to kulturinstitutioner.

Pernille Rosendahl har fortolket en del af den danske sangskat til forestillingen, hvor også dansere fra Black Box Dance Company medvirker.

Annonce

Studio-premiere udsat

Forlængelsen af coronarestriktionerne går også ud over forestillingen "The Supreme Gentleman" med Jacob Madsen Kvols i hovedrollen, der oprindeligt skulle have haft urpremiere Studio Scenen 22. januar.

Premieren er pt udskudt, oplyser Aarhus Teater, der sender nærmere information om en ny premieredato senere. Forestillingen skal også vises på Betty Nansen Teatret i København, hvor premieredatoen fortsat er 27. marts.

Teatrets forestilling "Kong Lear", der efter planen skal have premiere på Store Scene 11. februar, er ikke udsat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Udeservering eller ej? Blandede holdninger hos århusianske restauratører

AGF For abonnenter

Er Stig Inge Bjørnebye den rigtige for AGF? Det vigtigste lige nu er, at klubben igen har fået en sportschef

Annonce