Annonce
Navne

Afsked: Glasmuseet går på jagt efter ny direktør

Dan Mølgaard forlader posten som direktør for Glasmuseet Ebeltoft.
Annonce

Glasmuseet Ebeltoft skal finde en ny direktør. Museets nuværende direktør, kunsthistorikeren Dan Mølgaard, har ønsket at fratræde sin stilling. Museets bestyrelsesformand Henning Kovsted har med beklagelse taget imod opsigelsen.

"Jeg finder anledning at takke Dan for syv gode år på Glasmuseet, der i perioden har været veldrevet og givet mange gode udstillinger og oplevelser for vore gæster", konstaterer bestyrelsesformanden i en pressemeddelelse.

I Dan Mølgaards direktørperiode har museet vist mere end 25 udstillinger og har præsenteret kunst fra syv kontinenter. Udstillingerne er realiseret i samarbejde med både nationale og internationale partnere og har taget afsæt i museets fremtrædende position som et af verdens førende museer indenfor sit felt.

"Jeg er stolt af de udstillinger og resultater, vi har skabt på Glasmuseet Ebeltoft. Men jeg føler nu, det er tid for mig til at komme videre og finder det relevant at give plads til friske kræfter. Jeg ønsker kun Glasmuseet alt det bedste fremover", forklarer Dan Mølgaard i samme pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Aarhus

Sådan genkender du falske profiler: Gertrud Sørensen fra Elev hedder i virkeligheden Lois McLean og bor i Canada

Annonce