Annonce
AGF

AGF afviser urent talent-trav: Spillerne har selv henvendt sig

Der er kamp om talenterne i dansk fodbold, og i AGF har de i seneste sæsoner haft ganske godt fat i U17 Ligaen, hvor det er blevet til guld to år i træk. Arkivfoto: Flemming Krogh
AGF har i de seneste måneder fået tilgang af to talenter fra Randers FCs ungdomsafdeling. Det irriterer kronjydernes talentchef, der indikerer, at århusianerne er lige aggressive nok. AGFs talentchef afviser.

FODBOLD: Tidligere fredag bragte Randers Amtsavis en artikel, hvor Randers FCs talentchef, Peter Elstrup, gav udtryk for sin frustration over, at to af klubbens unge talenter - U19-spilleren Sune Balle og U17-holdets anfører Sebastian Beraque Rasmussen - i løbet af få måneder er skiftet til AGF.

Senest Sebastian Beraque Rasmussen, venstre back på klubbens U17 Ligahold, der var på en amatøraftale i Randers, men nu har stemplet ind som AGF-spiller.

- AGF har skrevet til fire-fem af vores spillere, og det kan jeg jo kun tage som et skulderklap til hele vores talentafdeling, men det er da ikke sjovt, hvis flere forsvinder. At det så lige er AGF, som Sune og Sebastian vælger at tage til, er også ærgerligt og en forkert trend, men jeg kan jo ikke binde alle de unge spillere til klubben, siger Peter Elstrup blandt andet.

AGFs talentchef, Allan Frederiksen, afviser, at AGF har været på rov i Randers. Spillerne har nemlig selv henvendt sig til AGF.

- Jeg er træt af den udlægning, der er kommet af forløbet. Vi har fuldstændig kørt det her efter bogen. I begge tilfælde har spillerne sammen med deres forældre selv henvendt sig til os. Det sket i januar med Sune Balle og så igen et par uger tilbage med Sebastian Beraque Rasmussen. Derefter har vi - i henhold til brancheaftalen - på skrift orienteret Randers FC om henvendelserne, og så ventet 24 timer før vi igen snakkede med spillerne, lyder det fra Allan Frederiksen, der også afviser, at de to spillere er kommet på kontrakt i AGF.

- Vi har ikke skrevet kontrakt med dem. De er begge kommet af egen fri vilje, fordi de trængte til nye udfordringer, siger han.

Allan Frederiksen kalder påstanden om, at AGF "har skrevet til 4-5 spillere" i Randers FC for usand.

- Det har vi ikke gjort. Der har været de her to nævnte spillere, som selv har henvendt sig til os, og så har vi derudover - igen helt efter reglerne - kontaktet Randers og fortalt, at vi kunne være interesserede i to andre af deres spillere, og så først efter 24 timer selv taget kontakt til spillerne og deres forældre. Længere er den ikke, lyder det fra Frederiksen.

- For et år siden tog Randers en af vores talentfulde målmænd (Johannes Frahm, red.), og dengang syntes vi da også, at det var irriterende, men alt gik efter reglerne. Sådan er spillet om de unge talenter. Lige nu føler Randers sig ramt. Det gør vi andre så også på andre tidspunkter, kommer det fra AGFs talentchef, der selv har en fortid i Randers FC.

AGF ligger nummer otte i U17 Ligaen, mens Randers Freja er nummer 12. AGF har også et liga-hold i U19. Her spiller Randers i den næstbedste række, U19 Divisionen.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Campingplads til foræringspris bygger nyt: - Det kan være de samme kunder, der lejer en campinghytte den ene weekend og tager på storbyferie den næste

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Vild udvikling: Smittetallet fortsætter himmelflugten

Byudvikling For abonnenter

Stor udvidelse af Den Permanente på vej: Kan blive et aktiv for hele Aarhus

Aarhus

Politiet søger vidner til helt umotiveret overfald i Gellerup: Højtråbende og aggressiv mand angreb kvinde

Aarhus

Faxe Kondi-kviktest: Sådan prøver de unge at fuppe sig til en corona-pjækkedag

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

AGF For abonnenter

Stiften mener: Derfor er det en god ide at et nyt stadion 'kun' får plads til 20.000

Aarhus

Serverede guldstøv, candyfloss og glimmer: Populær gourmet-restaurant drejer nøglen om

Fængslet spionchef bruger ikke mulighed for appel til landsret

AGF

Dyrere end forventet: Aarhus Kommune smider 150 millioner kroner ekstra i nyt stadion

Navne For abonnenter

Farvel til en elsket overlæge: Man kan ikke sige noget skidt om Ole Helmig

Erhverv

Kaspers Aarhus-startup går i kødet på betalingsgiganterne: Nu vil en af verdens største virksomheder med på rejsen

Annonce