Annonce
AGF

AGF-anfører: De var bedre end os

Ren rodebutik. AGF-anfører, Niklas Backman, ser til, imens Marvin Egho knalder AGFs Nicolai Poulsen i græsset. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Niklas Backman erkendte efter 0-2-nederlaget til Randers FC, at holdet aldrig fandt fodfæste i, hvad han kaldte ”en slåskamp”

FODBOLD: AGF kan bare ikke slå Randers FC.

Selvom hjemmeholdet ingenlunde spillede nogen forrygende kamp på eget græs, var det nok til at besejre århusianerne med 2-0.

Og AGF-anfører Niklas Backman indrømmede efter de 90 hæsblæsende, men langt fra kønne minutter, at det blev en kamp lige efter Randers-formlen.

-Det bliver en slåskamp. Helt som forventet. Men vores tekniske niveau, vores boldomgang, er også alt, alt for dårlig. Vi får aldrig ro på spillet, og derfor bliver det en kamp på deres præmisser. Det blev duel på duel, det burde vi kunne klare, men vi får aldrig spillet os ud af det, og det var bare ikke godt nok, lød det fra Backman, der var tæt på begivenhederne ved begge Randers-scoringer, men ikke kunne komme i vejen.

-I den her slags kampe er det altafgørende at få scoret det første mål, og det gjorde de. Vi er noget uheldige, fordi vi får Frederik Tingager skadet, og ikke når at få en ny mand inden deres frispark. Det bliver en mærkelig situation, og vi får ikke clearet bolden. Efter det er de bare stærke, synes jeg, sagde svenskeren.

-Vi skal jo formå at gøre det bedre med bolden, og ikke bare sparke den væk, når vi får den. Det var noget, vi gerne ville, men vi kunne bare ikke i dag (søndag, red.). Og det skal vi have arbejdet med.

Er det en underlig følelse at have tabt en kamp, der i grunden havde så lidt fodbold i sig?

-Ja, det ved jeg ikke. De scorer på deres chancer, og det gør vi ikke, og sådan er fodbold. Det var vel en typisk 0-0-kamp, men de får det her mål, og det sender kampen i deres hænder. Desværre, men vi var heller ikke dygtige nok, kom det fra Backman, der dermed personligt var med til at tabe sin første kamp i indeværende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce