Annonce
AGF

AGF-anfører: Den bedste måde at slutte efteråret af på

AGFs Niklas Backman jubler efter kampen. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.
Svenske Niklas Backman var stolt af holdets præstation i Herning, hvor 0-1 blev vendt til 3-1 på otte minutter.
Annonce

FODBOLD: AGF-anfører Niklas Backman, stovt svensker, familiefar, farede rundt nede på grønsværen, da der var fløjtet af efter 3-1 på MCH Arena over FC Midtjylland.

Han delte mande-krammere ud, tog folk i kraven, råbte til højre og venstre, stormede i næste moment ned mod udebaneafsnittet med de mange pænt tilfredse AGF-supportere, knyttede næver, brølende som et vilddyr.

Man fornemmede, at betød en lille smule for den rutinerede forsvars-krumtap. Det kunne han bekræfte.

- Det er helt fantastisk. Vi får afsluttet det her efterår på den allerbedste måde. Det er bare perfekt, lød det fra ham efter sejrssangen i omklædningsrummet.

- Vi har spillet et rigtig flot efterår, synes jeg, og har fået de point, vi gerne ville, og måske også lidt mere til. Vi har hentet nogle rigtige fine sejre. Vi vinder over rækkens tophold i dag (søndag, red.) og vi har slået Brøndby to gange, og det viser, at vi er i stand til at slå de bedste hold i Danmark, lød det akkompagneret af et stort smil fra Backman.

AGF var nede med ét mål ved pausen, men vendte på otte minutter opgøret til egen fordel, vandt 3-1. Et AGF-hold som forvandlet. Anførerens analyse:

- Vi starter kampen godt, men får så lidt problemer, og er faktisk lidt for offensive i vores tilgang til kampen. De straffer os, men vi får det justeret i pausen, spiller med sikkert og direkte. Og ja, der går otte minutter, så er vi på 3-1. Vi er bare kliniske. Hold kæft, det var godt, jublede svenskeren.

- Det giver selvfølgelig noget momentum, at vi scorer så hurtigt efter pausen. Det var en meget, meget vigtig scoring fra Højers fod, for de er svære at spille mod, når de er foran. Jeg føler, at vi er i ok kontrol efter 3-1. Det er svært at være i fuld kontrol mod så godt et hold. De kommer jo til rigtig mange indlæg, men vi forsvarer os fantastisk, forsvarer os med vores liv, selvom de smider mange mand frem.

- Vi har en stærk defensiv. det ved vi, men også offensive folk, der kan afgøre kampene for os. Vi scorer tre mål her. Det skal vi være stolte af. Det er der ikke mange hold, der gør, sagde AGF-anføreren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Arbejdsløs journalist

Aarhus

Alarmen ringer i kommuner omkring Aarhus: - Vi følger corona-situationen meget tæt

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

Aarhus

Erhvervslivets stemme vil tilbage i byrådet: Steen Stavnsbo skal genrejse de Konservative i Aarhus

Annonce