Annonce
AGF

AGF-anfører efter remis i Parken: - Vi begår alt for mange latterlige fejl

AGFs Patrick Mortensen efter superligakampen mellem FCK - AGF i Parken søndag den 28 februar 2021.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Hverken AGF-cheftræner David Nielsen eller topscorer Patrick Mortensen ville klandre dommeren efter 3-3-kampen i Parken. Det var os selv, der smed sejren, lød det fra begge.

FODBOLD: Lad os bare slå fast, at det ikke var det sprudlende humør, der dominerede i AGF-lejren efter søndagens 3-3-opgør mod FC København, hvor hjemmeholdet udlignede på et VAR-dømt straffespark efter slutfløjt.

- Jeg synes ikke, at det er den kendelse, der gør, at nu kun står her med ét point. Sket er sket, og han (Jørgen Daugbjerg Burchardt, red.) får fløjtet af, og jeg har snakket med ham her efter kampen, hvor han beklagede dybt, at han nåede at fløjte af, men han har vel reglerne på sin side i forhold til, at han godt kan dømme, som han gør, lød det efterfølgende fra AGF-anfører Patrick Mortensen.

Han klandrede sig selv og holdkammeraterne.

- Det er tingene op til straffesparket, de sidste 5-10 minutter især, der gør, at vi ikke vinder. Vi er simpelthen for dårlige. Vi begår alt for mange latterlige fejl. Det er børnefejl, frispark, jamen, se bare det sidste frispark på kanten af feltet. Vi giver dem så mange muligheder for at score, så der er noget, vi skal hjem og have arbejdet på, kom det fra Mortensen.

- Jeg ærgrer mig helt vildt over, at vi ikke kender vores besøgelsestid. Der var masser af muligheder, men vi formår ikke at holde fast i bolden. Når vi får den, sparker vi den enten bare væk eller også taber vi den lige med det samme.

- Det er jo helt vildt, at FCK render rundt og jubler efter kampen, som om, at de har vundet et eller andet, når de kun får et enkelt point på hjemmebane, men det viser så også, at vi er kommet langt i AGF. Men igen: Det er vores egen skyld, at vi ikke står her med tre point, sagde Mortensen, der nettede to gange i opgøret.


Det er tingene op til straffesparket, de sidste 5-10 minutter især, der gør, at vi ikke vinder. Vi er simpelthen for dårlige. Vi begår alt for mange latterlige fejl. Det er børnefejl, frispark, jamen, se bare det sidste frispark på kanten af feltet. Vi giver dem så mange muligheder for at score, så der er noget, vi skal hjem og have arbejdet på,


AGF-cheftræner David Nielsen var helt på bølgelængde med sin anfører.

- I de sidste fem minutter laver vi nogle helt fuldstændig dumme ting. Vi skal bare spille den hjem, men det gjorde vi ikke, sagde han.

- VI spillede en fantastisk fin kamp, og det er klart, at når du fører 3-1 ved pausen, så ved vi godt hvad vi skal, når vi kommer ud til anden halvleg. Og det gjorde vi fint, men det var unødvendigt at lukke et mål ind efter et hjørnespark. Og i slutningen af kampen sled vi med vores beslutninger. Nogle af de spillere, der kom ind, virkede som om, at de ikke nåede at lande i kampen på noget tidspunkt. Det var ikke specielt godt, kom det fra David Nielsen med henvisning til spillere som Benjamin Hvidt, Mathias Jørgensen og Milan Jevtovic, der kom ind fra bænken, men ikke just satte noget positivt aftryk på kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

På mandag kan man igen købe billet til en AFG-kamp

Annonce