Annonce
Sport

AGF-angriber rykker til Brentford på en treårig aftale

Gustav Mogensen har skrevet under på en treårig aftale med Brentford B. Foto: Ole Nielsen.

Det 17-årige angrebstalent Gustav Mogensen skifter med øjeblikkelig virkning fra AGF til Brentford.

FODBOLD: AGF har solgt det unge fodboldtalent Gustav Mogensen til engelske Brentford. Den 17-årige angriber skifter til Championship-klubben med øjeblikkelig virkning.

- Vi har igennem længere tid været i dialog med Gustav og hans bagland om en forlængelse af hans kontrakt, der står til at udløbe til sommer. Men Gustav har fået muligheden for at komme til udlandet og har derfor afslået vores ønske om forlængelse. Derfor er det en fin løsning, at vi nu kan sælge ham til Brentford FC med en fornuftig transferkompensation, siger AGFs sportschef Peter Christiansen til klubbens hjemmeside.

Den unge angriber har scoret seks gange i indeværende sæson for AGFs U19-hold, ligesom han har trænet med AGFs førsteholdstrup flere gange. Fremover skal angriberen dog snøre støvlerne i det britiske, hvor han får den tidligere AGF-assistent Lars Friis som træner i det daglige. Friis har ansvaret for Brentfords talenter, der også går under navnet Brentford B.

Til englændernes hjemmeside fortæller Lars Friis, at man gennem længere tid har holdt øje med Gustav Mogensen.

- Han er en stor og stærk angriber med fine tekniske egenskaber og vi ser frem til at hjælpe ham videre til det næste niveau i hans udvikling, udtaler Lars Friis.

Gustav Mogensen har skrevet under på en treårig aftale med en option for et år yderligere.

Brentfords bedste mandskab spiller til dagligt i den næstbedste engelske række, Championship, og har den tidligere Brøndby-træner Thomas Frank som cheftræner.

Gustav Mogensen kom til AGF som 12-årige fra samarbejdsklubben IF Midtdjurs/Nimtofte. Han fik sin første kontrakt med AGF i november 2016.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Minut for minut: Gyserafslutning - Silkeborg henter sejren hjem i kampens sidste minutter 

Annonce