x
Annonce
AGF

Fodboldens disciplinærinstans fastholder Backmans karantæne

Niklas Backman blev vist ud 77 minutter inde i kampen mod Silkeborg. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FODBOLD: Nicklas Backman bliver ikke en del af torsdagens lokalopgør mellem AGF og Randers FC.

Den svenske fodboldspiller blev mandag aften udvist i kampen mellem Silkeborg og AGF. Forsvarsspilleren fik sit andet gule kort i det 77. minut, fordi han protesterede over en manglende straffekendelse til gæsterne.

Spilleren skulle eftersigende have råbt hey og peget mod pletten. Det blev imidlertid opfattet som truende adfærd mod dommeren og derfor blev advarslen givet, hvilket betød, at AGF måtte spille den sidste del af kampen i undertal.

AGF appellerede efterfølgende det andet gule kort til anføreren til Fodboldens disciplinærinstans, men det får dog ingen konsekvens.

Efter at have lyttet til begge parter har Fodboldens disciplinærinstans valgt at fastholde dommerens kendelse og dermed gælder advarslen og de tildelte karantænepoint.

Torsdagens kamp spilles klokken 21 på Ceres Park. På grund af regeringens regelsæt om corona virus og arrangementer med mere end 1000 tilskuere, må der ikke være tilskuere til stede til kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Før genåbning: Forældre og ansatte efterlyser klare retningslinjer

Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Aarhus

På trods af coronakrise: Festugen kommer i 2020, men bliver uden fælleskoncert

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 80 gange højere

Aarhus

Aarhus Universitetshospital udvider med flere telte til coronatest: Skal leve op til de nye krav

Annonce