Annonce
Sport

AGF arbejder på at hente minimum to spillere ind

Dzhamaldin Khodzhaniiazov har været tæt på et skifte til en russiske klub i dette transfervindue, men ser ud til at blive i AGF. Arkivfoto.

Når onsdag bliver til torsdag lukker transfervinduet, og ifølge Århus Stiftstidendes oplysninger tyder meget på, at AGF henter i hvert fald to spillere ind i folden i løbet af sidstedagen.

Annonce
Når onsdag bliver til torsdag lukker transfervinduet, og ifølge Århus Stiftstidendes oplysninger tyder meget på, at AGF henter i hvert fald to spillere ind i folden i løbet af sidstedagen.
Den ene kan meget vel være den kun 19-årige angriber Mustapa Bundu, der tidligere på måneden trænede med i en uges tid på Fredensvang og efterlod et positivt indtryk.
I kølvandet på Hereford-spillerens ophold i Aarhus gav cheftræner Glen Riddersholm udtryk for, at Bundu var en spændende spiller, der dog ikke første omgang vil kunne gøre sig på superligamandskabet, men derimod - i tilfælde af kontrakt - skulle spille kampe på U19-holdet.
En venstre back er også en nødvendighed efter salget af Daniel Christensen til belgiske KSV Westerlo, og her har AGF de seneste dage haft kig på flere emner, blandt andre Helsingørs Nicholas Marfelt og Brøndbys Jesper Juelsgaard.
Sidstnævnte ser dog - trods manglende spilletid - ud til at blive hængende på den københavnske vestegn. Tirsdag afviste den tidligere FC Midtjylland-spillers agent, John Sivebæk, at han Jesper Juelsgaard skulle være på vej væk fra Brøndby.
Annonce

Interesse for AGFere

Altså: En angriber og en venstre back på vej.
Tirsdag havde AGFs sportschef, Jens T. Andersson, ikke lyst til at kommentere på det ene eller det andet, og cheftræner Glen Riddersholm var også forholdsvis ordknap i forhold til den ventede transfer-slutspurt.
Du forventer vel at skulle sige goddag til en eller flere spillere i løbet af onsdagen?
»Ja, det gør jeg. Det vil undre mig meget, hvis der ikke sker noget. Vi har solgt to meget fleksible spillere i Daniel Christensen og Jens Jønsson, som kunne dække flere pladser. Vi har fået Björn Daniel Sverrison ind den anden vej, så ja, det har i min verden høj prioritet at få en fleksibel spiller ind, der også kan dække venstre back.«
Hvordan synes du, at I har klaret jer indtil videre i transfervinduet?
»Det har jeg ingen kommentarer til. Nu skal det først lige lukkes helt i, før vi kan gøre endelig status på det,« kommer det fra Glen Riddersholm.
Og hvad så med eventuelle salg?
Ifølge avisens oplysninger har der udefra været interesse for både islandske Elmar Bjarnason og russiske Dzhamaldin Khodzhaniiazov. Den islandske landsholdsspiller har været angiveligt på blokken i flere engelske klubber efter sine fine indhop ved EM-slutrunden, men Bjarnason drog mandag på landsholdsopgaver - Island møder på mandag Ukraine i holdets første VM-kvalifikationskamp, og det ligner derfor ikke et skifte i dette vindue.
Dzhamaldin Khodzhaniiazov har der været bud efter fra en russisk klub, der dog skulle have trukket følehornene til sig igen.
Derudover har AGF henover sommeren forsøgt at få afsat georgiske Mate Vatsadze, der har et år tilbage af sin kontrakt, men som man i juli måned besluttede ikke havde nogen fremtid på klubbens førstehold, hvorfor han siden har selvtrænet. Bliver han ikke solgt i løbet af onsdagen lugter det af, at klubben vælger at ophæve angriberens kontrakt.
Vatsadze kom til AGF 2012. Han blev topscorer i klubben i sæsonen 2014/15, hvor han scorede 20 mål i 1. division.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce