Annonce
AGF

AGF-assistent stopper til sommer: Vil gerne prøve sig selv af som cheftræner

Assistenttræner Ruben Selles stopper i AGF efter denne sæson. Foto: Ole Nielsen.
Assistenttræner Rubén Sellés er klar til nye udfordringer og har derfor valgt at stoppe i AGF, når hans kontrakt udløber efter sæsonen.
Annonce

FODBOLD: AGF skal på jagt efter en ny sparringspartner til cheftræner David Nielsen.

Klubbens assistenttræner Rubén Sellés har valgt at søge nye veje, når hans kontrakt med Superligaklubben udløber efter denne sæson. Den 36-årige spanier er klar til nye udfordringer og har derfor valgt at stoppe i klubben. Ambitionen er at prøve sig selv af som cheftræner, hvis muligheden opstår.

Han har endnu ikke fundet en ny klub, skriver AGF.

- Jeg har haft en fantastisk god og udviklende tid i AGF, hvor jeg har været rigtig glad for at være og vores familie har følt os hjemme i Aarhus, som har taget rigtig godt imod os. Men jeg føler også, at tiden er kommet til at søge nye udfordringer. Jeg har ambitioner som træner og nu er tiden kommet til at eftersætte dem og prøve mig selv af et andet sted, siger Rubén Sellés til AGFs hjemmeside.

Rubén Sellés kom til AGF fra en assistenttrænerrolle i aserbajdsjanske klub FK Qarabag. Han stemplede ind på Fredensvang, da 2017 blev til 2018, hvor han blev genforenet med David Nielsen, som han tidligere havde arbejdet sammen i norske Strømgodset.

Trænerduoen har formået at rykke AGF til den gode ende af Superligaen i de seneste to år, de har arbejdet sammen i Aarhus.

- Jeg har nydt at arbejde sammen med - ikke kun David Nielsen, men også med Lars Friis og resten af det meget dygtige trænerteam, staben, administration og alle i AGF. Sammen har vi flyttet holdet og klubben i en god retning og det føles godt, at jeg kan forlade AGF på en plads i top seks og forhåbentlig kan vi sammen nå nogen gode resultater inden jeg stopper. Det håber jeg - for det fortjener byen og vores tilhængere, siger Rubén Sellés til klubbens hjemmeside.

Hans kontrakt ville oprindeligt udløbe 30. juni, men parterne er blevet enige om at forlænge samarbejdet, så det løber sæsonen ud. Herefter rykker spanieren videre på sit fodboldeventyr.

AGFs sportschef Peter "PC" Christiansen udtaler til AGF.dk, at han gennem et stykke tid har vidst, at den spanske assistent gerne ville prøve noget andet efter denne sæson. Derfor er han i gang med at se efter en ny assistent til trænerstaben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce