Annonce
AGF

AGF-back håber på startplads mod Randers

Alexander Munksgaard fik allerede i hjemmekampen mod Vejle, der lå før Horsens-kampen, et slag til hovedet. Det blev forværret mod Horsens, hvor han pådrog sig en hjernerystelse. Arkivfoto: Ole Nielsen
Alexander Munksgaard fik - efter seks kampes fravær - 17 minutter på banen i det første opgør mod Randers FC. Nu sigter han efter en startplads på søndag.

FODBOLD: Seks kampe i træk nåede Alexander Munksgaard at sidde udenfor, inden han lørdag atter kom i aktion i Superligaen: Skiftet ind efter 73 minutter mod Randers FC i det første playoff-opgør.

Det var i begyndelsen af april i udekampen mod AC Horsens, at den 21-årige back fik et slag i hovedet i en nærkamp, og måtte forlade banen. Og altså derefter har været ukampdygtig på grund af hjernerystelse, hvorfor unge spillere som Magnus Anbo og Sebastian Hausner i stedet har spillet i højre forsvarsside.

Nu melder Munksgaard sig klar til en startplads på søndag mod Randers.

- Indskiftningen i den seneste kamp var en slags test for at se, hvordan jeg i sådan en kulisse ville reagere på at være derinde igen. Men jeg har haft det helt fint, har trænet godt hele ugen og føler mig derfor klar til at være med for fuld skrue igen, lyder det fra AGF-backen, der i vinterpausen skiftede fra FC Midtjylland til AGF på en fem-årig kontrakt.

Efter ankomsten har han siddet tungt på spilletiden som højre back, indtil hovedskaden sendte ham op på tribunen.

- Det har været hårdt, så jeg håber virkelig, at jeg er inde i billedet til et startplads mod Randers. Jeg har så meget ophobet energi i kroppen, der bare trænger til at komme ud. Det er en kæmpe lettelse, at jeg endelig er fit for fight igen, siger han efter torsdagens træning på Fredensvang.

AGF tabte det første af de to playoff-opgør i Randers med 1-2. Returmødet spilles søndag klokken 18.00 på Ceres Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

Annonce