Annonce
Sport

AGF-back: Vi manglede vores top-niveau

AGFs Casper Højer Nielsen. Arkivfoto: Scanpix.

Casper Højer Nielsen erkendte efter nederlaget til FC København, at holdet savnede nogle af de skadede profiler til holde fast i bolden.

Annonce

FODBOLD: Casper Højer Nielsen så træt ud efter fredagens nederlag i Parken.

Venstrebacken er den markspiller, der har spillet flest minutter for AGF i dette forår, fik også fuld tid i nederlaget på 1-4, og han erkendte, at han og holdkammeraterne bare mødte et bedre mandskab i FC København.

- De kommer med et hårdt tryk, og vi mangler en del profiler. Det er lige toppen, der er skåret af. Det skal ikke være nogen undskyldning, for dem, der har spillet i stedet har gjort det vildt godt, men i sådan en kamp her kan vi godt mærke, at vi mangler nogle, der kan holde lidt bedre fast i bolden. Det formår vi ikke at gøre, og det er hele vejen rundt, og så bliver det svært, sagde Casper Højer Nielsen.

AGF manglede Tobias Sana, Mustafa Amini, Pierre Kanstrup, Mustapha Bundu og karantæneramte Martin Pusic til Europa Playoff-finalen.

Så det er det nødvendige topniveau, der mangler?

- Ja, i dag er det. Jeg synes ellers, at vi har haft det i mange kampe i foråret. Men FC København er et rigtig godt hold, og selv de måske ikke er helt på toppen, har de stadig så meget kvalitet i truppen, og når de spiller på hjemmebane, at de bare formår at trykke os bagud. Man skal virkelig tænke hurtigt, når man spiller i Parken, og det er svært at få den ud af deres pres. De var bedre. Længere er den ikke, kom det fra den tidligere Lyngby -og FCK-spiller.

- Jeg synes, at vi er med langt hen ad vejen, men da de kort inde i anden halvleg får deres tredje mål er det lidt slut. Desværre. Der går gassen ligesom ud af ballonen. Nu skal det blive godt med en lille ferie, for vi har spillet mange kampe i foråret, og man kunne godt mærke, at folk var brugte, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Ny kulegravning af plejehjem i Aarhus: Fællestræk i sager om plejesvigt skal undersøges

Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Skulptur af testikler vækker vrede, halvandet år efter at den kom op

Annonce