Annonce
AGF

AGF begynder igen at træne på Fredensvang

AGF-spillerne må igen - i små grupper - træne sammen på Fredensvang. Arkivfoto: Axel Schütt
Efter en ufrivillig pause fra fællestræning på grund af corona-pandemien, tager AGF-spillerne nu igen hul på fællestræning. Dog i mindre grupper efter myndighedernes anbefalinger.

FODBOLD: Der er stadig lang udsigt til at bolden begynder at trille i Superligaen, men fra torsdag begynder AGF-spillerne igen at træne samlet.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside, efter at Divisionsforeningen onsdag justerede sin anbefaling fra at fraråde fællestræning til at klubberne må træne sammen i mindre grupper.

Der bliver stadig ikke tale om en træningsrutine som Superligaspillerne er vant til. I grupperne må der maksimalt være otte, der træner sammen - spillere og trænere inklusive.

- I takt med at vejret er blevet bedre og der derfor er kommet flere århusianere ud i det offentlige rum, og det samtidig med lukningen af idrætsfaciliteterne i Aarhus er blevet tiltagende sværere finde ordentlige træningsmuligheder, afvikles spillernes træningen nu fremover på vores private og lukkede anlæg i Viby.

- Udover de optimale forhold og god plads på Fredensvang er der også minimal risiko for smitte - både for Superliga-spillerne og for andre. Træningen kommer naturligvis til at foregå efter de aktuelle retningslinjer i forhold til antal og afstand og vil altid følge sundhedsmyndighedernes anvisninger, skriver AGF på sin hjemmeside.

Konkret vil det foregå sådan, at AGF-spillerne træner i mindre grupper og der er indført restriktioner i forhold til samvær, omklædning og vask. I Divisionsforeningens anbefalinger hedder det:

- Spillerne skal møde op omklædte og ankomme til træningsstedet med eget transportmiddel. Der må ikke gives håndtryk eller highfives.

- Det er kun personer fra trænerstaben, der må røre ved træningsudstyret. Der må ikke trænes i nærkampe, og al træning skal foregå med tilstrækkelig afstand mellem spillerne.

Både fra AGF og Divisionsforeningen lyder det, at man vil ændre retningslinjerne løbende ud fra sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Superligaen er udsat på ubestemt tid på grund af corona-krisen, og i de seneste uger har AGF-spillerne træner individuelt i hjemmet eller med løbesko på stier.

AGF understreger, at der i øjeblikket ingen adgang er for medier, fans og publikum i det hele taget på Fredensvang grundet smittefare.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dommer lukker dørene i sag om skud mod knivbevæbnet mand

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Aarhus

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Annonce