Annonce
AGF

AGF-cheftræner: Bundu får 45 minutter mod BK Häcken

David Nielsen har lidt at tænke på i forhold til sin start-11'er, da flere profiler er opstarts-rustne. Foto: Ole Nielsen.
Til gengæld må AGF fortsat se bort fra Mustafa Amini og Jon Dagur Thorsteinsson.
Annonce

FODBOLD: Tre profiler – Mustapha Bundu, Mustafa Amini og Jon Dagur Thorsteinsson - har siddet udenfor i opstartens første fire testkampe.

Og med under to uger til forårspremieren i Superligaen er tiden knap, hvis de skal mase sig ind i startopstillingen.

Tirsdag venter svenske BK Häcken på Estadio Algarve i Faro, og her er der i hvert fald lidt lys for enden af tunnelen for Mustapha Bundu i en kamp, hvor "B-kæden" kommer til at starte på banen.

- Mustapha Bundu får 45 minutter. Mustafa Amini og Jon Dagur Thorsteinsson spiller ikke. Vi satser på at give dem minutter i den sidste testkamp, lyder det fra cheftræner David Nielsen inden mandagens træning.

Han ønsker ikke at tage chancer i forhold til de tre spillere, der alle har døjet med skavanker i opstarten – og derfor har været på skånekost.

- Det er vigtigt, at når vi har dem tilbage, så er de også tilbage. Vi skal ikke til at have tilbagefald, fordi vi bringer dem for tidligt. Vi sørger for, at de er helt klar, og så har sundhedsstaben styr på, hvornår de kan spille, siger Nielsen.

Kan du se nogle af dem eller alle blive klar til forårspremieren mod Randers?

- Ja, det kan jeg godt, men meget af det afhænger jo også af, hvordan vi i træner-teamet føler, at holdet tager sig ud her i de sidste to kampe. Der har været mange gode præstationer indtil nu, konkurrencen er nådesløs, og en bumlet opstart for de tre gør så også, at der er andre, der har fået muligheden for at vise sig frem. Det er jeg helt tryg ved, kommer det fra AGFs cheftræner, der til kampen mod BK Häcken stiller med et helt andet hold, end det, der startede mod Slavia Prag.

Kevin Diks, der heller ikke har trænet fuldt ud i opstarten er meldt klar, og derudover bliver der også tiltrængt spilletid til målmand Kasper T. Kristensen. Nicklas Helenius kommer til at spille som fremskudt midtbanespiller med Zach Duncan og Albert Grønbæk Erlykke bag sig, mens Alexander Ammitzbøll spiller helt fremme.

Starterne fra lørdagens opgør mod Slavia Prag forventes at komme på banen, når der mangler 20-25 minutter.

The Atlantic Cup

Tirsdag spiller AGF den anden af tre kampe i Portugal i træningsturneringen The Atlantic Cup. Modstanderen er svenske BK Häcken.

Cheftræner David Nielsen stiller med følgende formodede startopstilling til opgøret, der spilles på Estadio Algarve i Faro:

Kasper T. Kristensen – Kevin Diks, Sebastian Hausner, Jesper Juelsgård, Alex Gersbach – Albert Grønbæk Erlykke, Nicklas Helenius, Zach Duncan – Magnus Anbo, Alexander Ammitzbøll, Gift Links

Der er kampstart klokken 17.00 dansk tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce