Annonce
AGF

AGF-cheftræner: - En af de bedste præstationer i sæsonen

AGFerne vandt som en enhed og jublede som enhed i Esbjerg tirsdag aften. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.
David Nielsen skamroste sit hold efter 4-1-sejren i Esbjerg. Casper Højer erklærede, at AGF var klasser bedre end hjemmeholdet.
Annonce

FODBOLD: David Nielsen ville være et skarn, hvis han havde stået og trampet som en gnaven havenisse i betongulvet foran omklædningsrummet efter AGFs pokalkvartfinale-sejr på 4-1 over Esbjerg tirsdag aften.

Det gjorde han nu heller ikke.

- Det var en stærk præstation. Vi spiller en rigtig god fodboldkamp. Der er fantasi i vores angrebsspil og stor bevægelighed over hele linjen. Det var godt at se, og klart en af højdepunkterne så langt i denne sæson, kom det efterfølgende AGFs cheftræner.

Århusianerne satte sig hurtigt på opgøret, pressede hjemmeholdet højt og aggressivt – og slog mønt på anstrengelserne allerede efter ti minutters spil, da Mustapha Bundu bragte holdet foran. Derfra var der sådan set aldrig tvivl om, hvem der ville booke en semifinaleplads.

David Nielsen tvivlede heller ikke, selvom der lige var et spillemæssigt udfald i det første kvarter af anden halvleg.

- Alt fungerer i dag (tirsdag, red.). Vi har god energi, vores relationer så stærke ud. De to seneste kampe har været pil op i forhold til at være på bolden. Det er der, vi skal udvikle os, og så skal vi fortsætte med det i de kommende kampe, for der er mange gode ideer, gode relationer, gode løb inde på banen, sagde han.

Annonce

Stoppede med at angribe

- Vi skaber rigtig mange chancer. Når vi er på, er vi farlige hver gang, vi har bolden. Den her kamp var stor for os, og det viste spillerne, lød det videre.

Du bliver ikke bekymret, da de kommer på 1-2 kort efter pausen?

- Ja, det gør jeg altid, når sådan noget sker. Det er som om, at vi stopper lidt med at angribe, da vi kommer ud til anden halvleg. Men vi speeder så også tilsvarende op efter deres scoring, og det kan jeg rigtig godt lide. Vi kan levere på forskellige niveauer alt efter, hvor kampen er. Det skal spillerne have stor ros for, kom det fra David Nielsen.

AGF-backen Casper Højer Nielsen så heller ingen grund til at erklære sig utilfreds.

- Det er klart, at da de lige scorer til 1-2, vipper den måske et par minutter. Men jeg føler egentlig, at vi er det bedste hold hele vejen igennem, og vi har vel også chancer til at lave en seks, syv, otte mål. Jeg synes, vi var klasser bedre end dem, lød det fra Højer.

Tænker man som spiller over, at det er en kvartfinale, en knald-eller-fald-kamp undervejs, så den lige får lidt ekstra?

- Nej, det synes jeg ikke. Vi havde samme tilgang, som vi altid har. Jeg tænkte i hvert fald ikke over det undervejs. Det var en kamp som alle andre. Og en kamp, hvor vi vandt helt fortjent, sagde AGFeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Aarhus

Minister indkalder til møde efter frygtelig video fra Kongsgården: - Der er ikke nogen undskyldning

Annonce