Annonce
AGF

AGF-cheftræner maner til besindighed: - Horsens er altså slet ikke så dårlige

AGF's cheftræner David Nielsen i 3F Superliga-kampen mellem Aab og AGF på Aalborg Portland Park, søndag den 4. oktober 2020.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
AC Horsens er af mange set som den største nedrykningsfavorit i Superligaen. David Nielsen ser i stedet et hold, der er i gang med at blive bedre og bedre.

FODBOLD: AGF og AC Horsens har været to vidt forskellige størrelser i denne Superliga-sæson.

Efter fire kampe har AGF ikke tabt, omvendt har AC Horsens ikke vundet, og "Den Gule Fare" fra Horsens er lige så ufarlig som en kattekilling uden kløer, hvis man spørger bookmakerne.

De har nemlig Horsens som klare nedrykningsfavoritter.

Omvendt er David Nielsen den længst siddende cheftræner i Superligaen, mens Horsens' nye styrmand Jonas Dal er den kortest siddende.

Men undervurdering, det må ikke ske. For Horsens er slet ikke så dårlige, som mange gerne vil gøre dem til. Det mener David Nielsen inden de to hold mødes søndag.

- De har ændret sig under Jonas Dal, og sådan er det altid, når man skifter træner. De har nogle andre ting, som de har fokus på og vil gerne spille mere fodbold og bygge mere op fra eget forsvar.

- Generelt er der jo kun spillet fire kampe, og vi kigger ikke så meget på tabellen, men vi konstaterer, at de er blevet bedre og bedre for hver kamp. Senest fik de uafgjort mod FC Midtjylland og spillede en god kamp, mens de også har fået gang i Jannik Pohl, som blev mobbet ud af Aalborg. Vi skal kigge forbi, at alle synes, at de er så dårlige, for det er de ikke, siger David Nielsen.

Kampen mod AC Horsens starter klokken 14.00 på Ceres Park. Der er stadig kun adgang for 500 tilskuere alt i alt.

Alarm 112

Bandekonflikt ulmer igen i Aarhus: 23-årig sigtet efter bandeparagraf

USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Aarhus For abonnenter

Pukkelbump får skældud: Men i virkeligheden elsker mange dem