Annonce
AGF

AGF-cheftræner: Vi får FCM til at ryste

Vild AGF-jubel efter vildt AGF-comeback i Herning.
David Nielsen erkender, at han ikke havde set en AGF-sejr for sig, da holdet var nede med 1-3 i starten af anden halvleg. Men han troede på, at spillerne fortsat kunne gøre ondt på ligaens duks.

FODBOLD: AGF-cheftræner David Nielsen var overrasket - og så alligevel ikke efter søndagens vilde comeback-ridt på MCH Arena, hvor århusianerne hentede endnu tre point til tabellen med 4-3 over FC Midtjylland.

Den midtjyske sæk var ellers snøret med to hurtige mål lige efter pausen, hvor 1-1 blev til 3-1. Men AGF-spillerne ville det anderledes, scorede tre gange, sejrsmålet sat ind af indskiftede Nicklas Helenius langt inde i overtiden.

- Vi føler jo, at vi har et hold, der kan gøre ondt på dem. Og derfor er vi selvfølgelig ærgerlige over det, der sker i begyndelsen af anden halvleg. Men når vi først kan begynde at spille fodbold i den her trøje, og præstere, kan vi også tackle den modgang, der møder os i kampene Og det så vi tydeligt i dag (søndag, red.), kom det efter kampen fra David Nielsen.

Annonce

- Spillerne rejser sig, fordi de mener, at de godt kan spille op med dem. Men det er jo også nogle vanvittige mål, de får, og det på ting, der normalt ikke sker.  Jeg er helt vild med den reaktion, spillerne leverer, og jeg er vild med, at de lugter blod, da vi reducerer til 2-3, sagde Nielsen.

- De to mål de får lige efter pausen, er jo ikke på grund af en dårlig spillemæssig levering, det er bare ting, der kan ske i fodbold. Men vi får det vasket af os, og vi holder fokus. Og da vi først lugter blod, overfalder vi dem og får dem til at ryste. Og der straffer vi dem bare benhårdt. Det var vildt at se.

Havde du forsat troen på, at I kunne vinde, da I kommer bagud med 1-3?

- Jeg vil ikke stå og sige, at jeg forventer, at vi vinder 4-3, da vi kommer bagud med 1-3. Men jeg forventer omvendt heller ikke, at kampen er slut. Vi tænker, hvordan vi kan lave det næste mål, så vi kan bringe kog i kampen igen, for vi havde en god følelese derinde. Og vi gik efter det, da vi netop fik det mål. Det kunne de ikke stå imod, lød det fra træneren.

Superliga, 29. runde

FC Midtjylland - AGF 3-4 (1-1)

Mål: 0-1 Jon Dagur Thorsteinsson (28.), 1-1 Alexander Scholz (30.), 2-1 Ronnie Schwartz (46.), 3-1 Jakob Ankersen (selvmål, 47.), 2-3 Jon Dagur Thorsteinsson (77.), 3-3 Jon Dagur Thorsteinsson (83.), 3-4 Nicklas Helenius (90.)

FC Midtjylland (4-2-3-1): Jesper Hansen - Joel Andersen, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz, Paulinho - Jens-Lys Cajuste, Tim Sparv (Nicholas Madsen, 43.) - Andreas Dreyer (Manjrekar James, 87.), Lasse Vibe (Aral Simsir, 75), Awer Mabil - Ronnie Schwartz (Sory Kaba, 75.)

AGF (4-1-4-1): William Eskelinen - Alexander Munksgaard (Kevin Diks, 72.), Niklas Backman, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen - Nicolai Poulsen - Jakob Ankersen (Gift Links, 72.), Benjamin Hvidt (Nicklas Helenius, 64.), Bror Blume (Albert Grønbæk Erlykke, 72.), Jon Dagur Thorsteinsson - Patrick Mortensen

Advarsler: Jens-Lys Cajuste, Alexander Scholz, FC Midtjylland. Benjamin Hvidt, Kevin Diks, Jon Dagur Thorsteinsson, Nicolai Poulsen, AGF

Dommer: Peter Kjærsgaard

Tilskuere: 300 på MCH Arena

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

AGF

Tidligere AGF-profil drager til Island

Aarhus

Undrer du dig også? Hvorfor er der blå plastre på havneskulptur?

Annonce