Annonce
AGF

AGF-cheftræner: - Vi fik, hvad vi kom efter, og det var en sejr

AGF-cheftræner fik endelig en opstarts-sejr at varme sig lidt på. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix.
David Nielsen havde fuld fokus på at hente en sejr mod Brøndby i holdets næstsidste test inden forårspremieren i Superligaen. Så han var en tilfreds mand efter 2-1-sejren.

FODBOLD: AGF slog Brøndby 2-1 i lørdagens testkamp på Ceres Park, den første sejr i opstarten, og det på scoringer efter pausen af Gift Links og indskiftede Milan Jevtovic. Et godt boost frem mod forårspremieren om halvanden uge mod Vejle.

Efter uafgjort og en noget blandet landhandel mod Viborg, og et set fra AGF-lejren unødvendigt nederlag til FC Midtjylland tidligere på ugen, kom der endelig gris på gaflen, og det glædede cheftræner David Nielsen.

- Jeg er supergodt tilfreds. Vi havde fuld fokus på at vinde den her kamp, og det er vi glade for, at vi lykkedes med, for vi spillede en fremragende første halvleg mod FCM sidst, spillede i min verden på et virkelig højt niveau, men fik bare ikke tingene til at vippe vores vej. Det gjorde vi i dag (lørdag, red.), og det er virkelig opløftende, lød det efter opgøret fra Nielsen.

Hvad stak mest ud?

- Jeg synes, at det hold, der starter på banen, stepper flot op efter pausen, og finder et ekstra gear, der gør, at vi sætter os på Brøndby. Dem, der så kommer ind efter en time, leverer en sammenhængende holdindsats, og det imponerer mig med så mange unge spillere på banen. Det er fedt at se, at det samlet set giver en sejr, kom det fra cheftræneren, der altså kunne se to af sine kantspillere byde ind med scoringer.

Særligt Milan Jevtovic har ledt efter en succesoplevelse. Måske det her er, hvad der skal til?

- Ja, det giver altid selvtillid at score. Det er ofte det, der skal til, så det var virkelig godt at se. Det var dejligt, for det handler jo om, at vi får den kvalitet ind i holdet rent offensivt, der skal til, og det synes jeg vi havde, sagde Nielsen.

AGF manglede til opgøret Sebastian Hausner, Kevin Diks, Alexander Munksgaard og Bror Blume, ligesom anfører Niklas Backman jo er langtidsskadet.

Ifølge cheftræneren blev de tre førstnævnte alle sparet rent doseringsmæssigt, ingen alvorlige skader at bekymre sig om, mens det hænger lidt mere i bremsen med Bror Blume, der endnu ikke har været i aktion i testkampene.

AGF spiller igen på onsdag, hvor der venter to kampe mod FC København, så alle mand får mulighed for at komme i aktion.

Fakta

AGF-Brøndby IF 2-1 (0-1)

Mål: 32. 0-1 Morten Frendrup. 52. 1-1 Gift Links. 84. 2-1 Milan Jevtovic

Kamil Grabara – Magnus Anbo/46. Mikkel Møller Lassen, Frederik Tingager/60. Thomas K. Kristensen, Jesper Juelsgård/60. Mads Bager, Casper Højer Nielsen/60. Alex Gersbach – Nicolai Poulsen/60. Magnus Isager – Gift Links/60. Mathias Jørgensen, Albert Grønbæk Erlykke/60. Benjamin Hvidt, Patrick Olsen/60. Magnus Kaastrup, Jon Dagur Thorsteinsson/60. Milan Jevtovic – Patrick Mortensen/60. Alexander Ammitzbøll

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Er den mere skånsom eller er det bare snak? Sådan er den nye corona-lyntest

Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce