Annonce
AGF

AGF-cheftræner: Vi knækkede igen kurven på kampen

AGF og cheftræner David Nielsen har nu vundet seks superligakampe i træk. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
David Nielsen erkendte, at AGF var på hælene før pausen mod FC Nordsjælland, men var glad for at se, at spillerne - som i OB-kampen - fandt en vej ud af problemerne.

FODBOLD: Som alle andre på Ceres Park så AGF-cheftræner David Nielsen også to vidt forskellige halvlege i søndagens opgør mod FC Nordsjælland: En første én af slagsen, hvor han godt nok så sit hold komme foran, men også blive spillet baglæns af FC Nordsjælland – og en anden halvleg, hvor århusianerne investerede langt mere fysik og derigennem trynede de boldsikre gæster.

- Vi var virkelig stærke i starten af kampen, og kommer også foran med 1-0. Vi bruger mange kræfter indledningsvist, for det er svært at presse mod et hold, der er så godt på bolden. Det betyder, at vi bliver noget flade i resten af halvlegen, og det er det, vi så efter pausen må korrigere tilbage på. Og vi er ekstremt stærke i anden halvleg, og spiller helt forrygende. Det var godt at se mod et så dygtigt fodboldhold, lød det efter 3-1-sejren fra Nielsen.

- Jeg hæfter mig igen ved, at vi formår at knække kurven i en fodboldkamp, som faktisk er på vej over i modstanderens hænder. Det giver mig en tro på tingene, og jeg er rigtig glad for, at vi vinder på den facon, for den måde vi spiller på efter pausen er på et rigtig højt niveau.

Hvad gør I anderledes?

- Vi får frigjort vores pres og sluppet noget mere energi løs. Det er super af spillerne, at de går ned i omklædningsrummet i pausen og bliver enige om at køre dem over fysisk og træde længere frem på banen. Det var fedt at se, at spillerne reagerede, som de gjorde mod et enormt velspillende FCN-mandskab, sagde Davd Nielsen.

- Vi er gode til at finde andre veje i kampene, synes jeg. Det har vi gjort rent mentalt i Odense, og i dag var det kvalitetsmæssigt. Det er det, der skal til for at vinde kampe i Superligaen. Det kører ikke bare på skinner i samtlige 90 minutter. Det har det ikke gjort i én eneste af vores kampe. Vi skal acceptere, at der er perioder, hvor modstanderne er bedre end os, og kan vi stå imod det, ved vi, at vi kan slå den anden vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt plejehjem for demensramte borgere åbner i Aarhus

AGF

Falsk AGF-konto lukker ned på Twitter

Aarhus

Livet i en fredet bygning: - Vi lever på husets præmisser

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce