Annonce
AGF

AGF-cheftræner: Vi lagde alt, men tabte finalepladsen for en uge siden

AGF's cheftræner David Nielsen under semifinalen i Sydbank Pokalen mellem Randers FC og AGF på Cepheus Park Randers, torsdag den 15. april 2021.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
David Nielsen har ikke på noget tidspunkt tvivlet på sine spillere over de seneste svære uger, men ærgrer sig over, at timingen for det energimæssige hul har været så elendig.

FODBOLD: AGF-cheftræner David Nielsen var naturligvis ærgerlig over torsdagens pokalexit til Randers FC, men det ændrede ikke på, at han var tilfreds med spillernes præstation i 1-1-opgøret på Cepheus Park.

Det var ikke her, at finalebilletterne blev smidt på jorden.

- Der er jo ingen tvivl. Grunden til, at vi er ude nu, er, at vi havde 45 minutter i den første kamp i Aarhus, hvor vi er fuldstændigt flade og døde. Sidste uge var en rigtig tung uge, og timingen kunne ikke være dårligere i forhold til at gøre tingene færdig. Det er andet år i træk, at vi falder her i semifinalen. Det er skuffende, men vi har ikke været gode nok over de to kampe, sagde Nielsen efter kampen til Århus Stiftstidende.

Annonce


Jeg har ikke været i tvivl om, at vi nok skulle genfinde vores energi, men det er bare vanvittigt skidt timing, at vi spillede den kamp, vi gjorde i Aarhus i den første semifinale. Spillerne gav alt i dag (torsdag, red.), og nu kan vi ikke gøre mere, vi er er ude, så det handler om at reparere os selv, så vi er klar til at spille mod Brændby på søndag

David Nielsen- Kampen her kan vi ikke brokke os over. Vi var tilbage på vanligt energiniveau. Vi spiller en virkelig god første halvleg, synes jeg, skaber de chancer, der skal til, men efterhånden som vi så løber tør for kræfter, kan vi ikke holde det samme vilde tryk, som vi kunne i starten af kampen, og det gør, at det mere bliver en desperat jagt til sidst, kom det fra cheftræneren, der så sit hold komme foran ved Patrick Mortensen efter 24 minutter.

Det dræbte comebacket

- Det er klart, at deres udligning kort før pausen er med til at dræbe det comeback, der ellers var undervejs, sagde han.

AGF misser altså en pokalfinale i eget hus, men isoleret set så David Nielsen et hold, der efter tre triste kampe er ved at rejse sig igen.

- Jeg har ikke været i tvivl om, at vi nok skulle genfinde vores energi, men det er bare vanvittigt skidt timing, at vi spillede den kamp, vi gjorde i Aarhus i den første semifinale. Spillerne gav alt i dag (torsdag, red.), og nu kan vi ikke gøre mere, vi er er ude, så det handler om at reparere os selv, så vi er klar til at spille mod Brændby på søndag, kom det fra træneren.

Randers FC møder Sønderjyske i finale 13. maj. Glen Riddersholms ellers kriseramte tropper leverede sensationen med en 3-1-sejr over FC Midtjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce