Annonce
AGF

AGF-debutant: Det var ikke godt nok

Hobros Edgar Babayan og AGFs Nicolai Poulsen i nærkamp i Superliga-kampen mellem Hobro IK og AGF på DS Arena. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Nicolai Poulsen var ikke tilfreds med holdets præstation i sæsonpremieren mod Hobro, men mente alligevel, at holdet skulle være løbet med fuld gevinst.
Annonce

FODBOLD: AGF-debutant Nicolai Poulsen var ikke tilfreds med det ene point efter 1-1 i Hobro mandag aften.

- Det er jo ikke godt nok. Det er klart, at når AGF tager til Hobro og spiller, skal vi vinde. Det siger sig selv, lød det efter opgøret fra midtbanespilleren.

- Vi spiller ikke godt hele kampen, men jeg synes, at vi har overtaget til sidst. Jeg har ikke lige kigget på chancefordelingen, men jeg er ret sikker på, at vi har flere end dem. Vi havde fortjent at vinde, men det ved jeg godt, at der ikke er noget, der hedder i fodbold, sagde han til Århus Stiftstidende.

- Jeg synes faktisk, at det er lidt af et mirakel, at vi ikke får puttet en bold i nettet til sidst, hvor vi jagter sejren og fuldstændig trykker dem. Casper Højer har en rigtig god mulighed, det har Bundu også og vi bombarderer dem jo med indlæg, men det er som om, at der lige mangler det sidste i dag (mandag, red.), kom det fra Poulsen, der lige som resten af holdet kom noget skævt ind i opgøret, men fik slidt sig tilbage i en uskøn forestilling på DS Arena.

- Det er lidt paradoksalt, men vi er jo faktisk bedst efter vi kommer bagud. Sådan skal det ikke være, og det skal vi have kigget på.

På fredag går turen til hovedstaden, hvor FC København venter i Parken. Er der overhovedet noget, holdet kan tage med til den kamp?

- Ja, det er der da. Nu er vi i gang. Og de sidste 20 minutter spiller vi godt, broderer os igennem, og det skal vi tage med. Og så ved vi, at vi skal være der 110 procent fra første fløjt. Ellers kan alle hold slå os, lød det fra Nicolai Poulsen.

Det er jo ikke godt nok. Det er klart, at når AGF tager til Hobro og spiller, skal vi vinde. Det siger sig selv.

Nicolai Poulsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Festugen er ikke et must

Aarhus

Her er de seneste tal: Smittetrykket stiger igen i Aarhus

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Annonce