Annonce
Sport

AGF-emne om kritik af klubben: Det har ændret sig

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
FCN-spilleren Mikkel Rygaard fortalte for to år siden, han ikke ville skifte til AGF, men det har ændret sig.

Den 28-årige FC Nordsjælland-spiller Mikkel Rygaard er på det seneste blevet sat i forbindelse med et skifte til AGF, hvor Rygaards tidligere træner i Lyngby, David Nielsen, er træner.

Rygaard har fortalt, at han er smigret over interessen fra AGF, men for to år siden havde piben en anden lyd, da FCN-spilleren forholdt sig til David Nielsens skifte fra Lyngby til AGF.

I et interview med Jyllands-Posten bekræftede Rygaard, at han ikke selv kunne finde på at skifte til AGF, og han sagde blandt andet:

- Der er meget om ørerne i AGF. Der er meget uro og jeg-ved-ikke-hvad, sagde han til avisen.

Men nu har den 28-årige midtbanespiller ændret holdning, fortæller han.

- Det er to år siden, så det ændrer sig selvfølgelig. Jeg har ikke noget imod AGF overhovedet, forklarer Mikkel Rygaard og fortsætter.

- Jeg synes, AGF er en storklub, og som mange nok ikke ved, så var det min favoritklub som ung, men jeg ved ikke lige, hvad jeg skal kommentere på det yderligere.

I interviewet med Jyllands Posten rettede FCN-spilleren blandt andet kritik mod AGF-bosserne Peter Christiansen og Jacob Nielsen. Det rører dog ikke længere Rygaard, hvad de to gør.

- Hvad PC (Peter Christiansen, red.) og Jacob (Nielsen, red.) gør, det er op til dem. Det har jeg ikke yderligere kommentarer til.

Rygaard fortæller desuden, at han endnu ikke har set et tilbud fra AGF. Men skulle der komme et, så er det interessant for den erfarne midtbanespiller.

I FC Nordsjælland har Rygaard ikke fået den sæsonstart, som han kunne have ønsket sig, og han har blandt andet siddet på bænken i to fulde kampe i træk - senest i lørdagens 2-1-sejr over Hobro.

Ifølge cheftræner Flemming Pedersen har det dog ikke været meningen, at Rygaard ikke skulle spille.

Men skulle FCN-spilleren forlade klubben, så forventer træneren ikke at erstatte Rygaard med en spiller udefra.

- Rygaard er en vigtig del, men der er ingen i den her klub, som er uerstattelig.

- Jeg tror ikke, der kommer noget ind den anden vej, for så tager vi fra U19-holdet.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Sikring af åen og havnen med et partnerskab for handling - nu!

Juletiden er lige om hjørnet, og julefrokostsæsonen banker på døren. På trods af at vi ved, at færden ved åen og havnen i Aarhus kan have fatale følger for feststemte århusianere, lader teknisk forvaltning vente på sig. Opsætningen af de termiske kameraer, som vi i Radikale foreslog sidste vinter, og byrådet vedtog i budgetforliget for et par måneder siden, kan ifølge rådmand Bünyamin Simsek nemlig først sættes op i 2020 af hensyn til budgetrammen. Men vi kan ikke vente. Bureaukratiske benspænd må ganske enkelt ikke være årsagen til, at endnu en drukneulykke får lov at ske. Det tyder på, at det ikke er ladsiggørligt at fremrykke investeringen i de termiske kameraer til 2019. Vi vil derfor i Radikale gerne opfordre til et livsnødvendigt og kreativt partnerskab. For hvis vi skal gå og vente på en permanent løsning, mens der er allermest brug for den, skal vi opsætte en midlertidig. For det er nu - i den kommende juletid - at vi har brug for den ekstra sikring af åen og havnen, og her, vi har mulighed for at redde liv. Vi tror ikke, at den nye kampagne ’Hvor våd skal din bytur være?’ er tilnærmelsesvist en god nok erstatning for de kameraer, vi venter på at få sat op. Spørgsmålet er også, om vi vil forhindre, at folk overhovedet falder i, med en hyggelig afskærmning i vintersæsonen? Vi har derfor et opråb til alle de kræfter, der vil og kan hjælpe. Både borgere, foreninger, beværtninger og kommunen. Måske har vi forskellige, kønne afskærmningsløsninger stående på et lager et sted, hvor de alligevel bare står og samler støv? Måske vil barerne omkring åen hjælpe til med at sikre deres festgæster mod en tur i det kolde, mørke vand på deres bytur? Vi kan endda pynte en midlertidig afskærmning med genbrugsjulebelysning, så vi også skaber endnu mere stemning i de kolde julemåneder, mens vi gør det mere sikkert at færdes ved åen og havnen. Mulighederne vil garanteret præsentere sig, hvis blot vi leder. Så det håber vi, at vi i fællesskab kan gøre. Det er alfa omega, at vi hurtigst muligt får sikret åen og havnen, for der er gået for lang tid allerede. Hver eneste dag, der går uden sikkerhedsforanstaltninger, jo mere alvorligt bliver det. For vandet bliver koldere, og juletidens mange, våde fester bliver flere og flere, hvilket giver byens natteliv et ekstra pres og skaber utryghed hos forældre. Vi ønsker os partnerskaber for handling – nu!

Annonce