Annonce
Dette er et læserbrev. Det udtrykker skribentens eller skribenternes holdning.
Debat

AGF er efterhånden kun middelmådig: Måske er det bestyrelsen, som det er galt med

"AGF er efterhånden kun en middelmådig klub, der ikke bringer meget positiv omtale til byen. Der er gået alt for mange år, siden sidst AGF bragte pokaler til byen og skabte store overskrifter. Håbet for fremtiden lader åbenbart vente på sig", skriver Finn Raunsbæk. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

DEBATINDLÆG: Århus Stiftstidende bruger alt for meget spalteplads på AGF. Stiften skaber en falsk forudsætning og fortælling om AGF.

AGF er efterhånden kun en middelmådig klub, der ikke bringer meget positiv omtale til byen. Der er gået alt for mange år, siden sidst AGF bragte pokaler til byen og skabte store overskrifter. Håbet for fremtiden lader åbenbart vente på sig.

Og det med, at det er byens hold, er noget værre vrøvl. Der er jo stort set ikke en eneste på det nuværende hold, der er fra Aarhus og opvokset i klubben med den rette klubfølelse, som det var i gamle dage, hvor stort set hele holdet var opvokset i klubben. De spillere, der er der i dag, rejser jo bare videre, når deres kontrakt ophører, og har glemt alt om AGF, når der er gået en måned ved næste udbetaling hos en anden arbejdsgiver.

Annonce

Det lader åbenbart til, at den bestyrelse, der har siddet i mange år, ikke kan skabe de resultater, som alle AGF's fans råber efter og håber og tror på.

Derfor er sloganet "Byens hold" misvisende. Der er jo også mange andre gode hold i Aarhus, der kan kalde sig "Byens hold".

Men tilbage til AGF og klubbens nuværende situation: Man skal måske kigge i en anden retning end altid på træneren. For at skabe et slagkraftigt hold skal der også købes rigtigt ind, og spørgsmålet er, om man har den rigtige indkøbspolitik. Man kigger af og til mod himlen, om der er hjælp at hente, for det, der bliver indkøbt, er ikke prangende.

Det lader åbenbart til, at den bestyrelse, der har siddet i mange år, ikke kan skabe de resultater, som alle AGF's fans råber efter og håber og tror på. Det er måske hos bestyrelsen, skoen trykker? For trænere har der været nok af.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Billund Lufthavn har forslag, der kan gøre det lettere for rejsende at komme til Aarhus: Derfor siger borgmesteren nej tak

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Ambulancer i Aarhus er under pres: Der mangler jævnligt så meget mandskab, at det forlænger ventetiden på hjælp

Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

Navne

Mindeord: Joan Drews var en kreativ og hårdfør kvinde med en ukuelig vilje til at overvinde smerte

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Debat

Når ældre mænd kræver, at kvinder tier: Personligt siger jeg tusind tak til dem, der klager over striptease

AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Debat

Er der en voksen til stede i Nordea: Eller skal vi røve banken?

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Annonce