Annonce
AGF

AGF får en ekstra kamp i Portugal

AGF får en ekstra kamp på træningslejren i Portugal. Mandag møder de svenske Östersunds FK. Foto: Kim Robin Graahede
AGF spiller mandag middag en træningskamp mod Östersunds FK fra Allsvenskan.

FODBOLD: AGF får endnu en kamp i benene, inden spillerne vender hjem fra træningslejren i Portugal.

Klubben har fået mulighed for at spille en testkamp mod det svenske Allsvenskan-hold Östersunds FK mandag. Her vil nogle af de spillere, der ikke har spillet så meget ved The Atlantic Cup komme i aktion.

- Vi har fået mulighed for en ekstra kamp og den tager vi gerne, så alle får mulighed for at få 90 minutter i benene inden turneringen starter - dermed sørger vi for, at hele truppen er på nogenlunde samme fysiske niveau og vi kan tilbyde kamptid til dem, der ikke har spillet så meget hernede, siger David Nielsen til AGFs hjemmeside.

AGF vandt fredag træningsturneringen The Atlantic Cup, da de vandt 1-0 over FC København på en scoring af Mustafa Amini i overtiden.

Mandagens kamp spilles klokken 12.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce