Annonce
AGF

AGF får formentlig lov til at holde på spillere med kontraktudløb

AGFs Mustafa Amini forlænger sandsynligvis sin aftale så han kan spiller sæsonen færdig. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Alt tyder på at Amini, Ankersen og resten af AGF-spillerne, der har kontraktudløb om en måned, forlænger med Superligaklubben.
Annonce

FODBOLD: AGF og konkurrenterne i Superligaen kan ende med at stå i en prekær situation 1. juli hvor en håndfuld spilleres kontrakt løber ud.

Hos AGF er der blandt andet tale om profiler som Mustafa Amini og Jakob Ankersen, der har kontraktudløb og dermed stopper med at få løn af AGF midt i den omlagte coronasæson.

Men de omtalte spillere forlænger sandsynligvis deres nuværende aftaler, fortæller AGFs sportschef Peter Christiansen til Jyllands-Posten.

Avisen citerer sportschefen for, at spillerne får kontraktforlængelser for en måned, så de kan spiller sæsonen færdig. Det skulle være; "mere eller mindre sikkert".

Årsagen til forbeholdet er, at Peter Christiansen ikke kan gardere sig, hvis en klub vil have spillerne fra for eksempel midt i juli.

- Så kigger vi på det til den tid. Men spillerne har alle den indstilling, at der er et arbejde i AGF, der skal gøres færdigt, siger Peter Christiansen til Jyllands-Posten.

Der er i alt tale om fire spillere med kontraktudløb. Foruden Amini og Ankersen er det højre back Kevin Diks, der er på lejeaftale med Fiorentina samt Daniel Thøgernsen som AGF selv har lejet ud til Næstved.

AGF-fans skal dog ikke sætte næsen op efter, at midtbanegeneralen Mustafa Amini forlænger sin kontrakt med mere end en måned.

- Han drømmer om noget større og noget, der er økonomisk mere fordelagtigt, siger Peter Christiansen til Jyllands-Posten.

AGF møder Randers FC på torsdag.

Annonce
Annonce
Aarhus

Militærpolitibetjent død i tjenesten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

Annonce