Annonce
AGF

AGF får 'hjemmebane' i Randers: Kæmpe opbakning fra hvid mur

Adskillige af dem her skal en tur til Randers på søndag. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Selvom udebaneafsnittet i Randers er udvidet til kampen mod AGF, er der alligevel udsigt til udsolgt for AGF'erne.

FODBOLD: Det kan da godt være, at Cepheus Park i Randers ikke er AGF's hjemmebane, men den ene endetribune skal såmænd nok sørge for, at århusianerne kommer til at føle sig hjemme, når der søndag klokken 16 fløjtes op til østjysk lokalopgør i Superligaen.

AGF-fansenes lyst til at bruge søndagen i Randers er åbenbart så stor, at Randers FC har valgt at udvide udebaneafsnittet, så der i alt bliver plads til 2.300 AGF'ere. Fredag morgen lyder meldingen ifølge AGF.dk på, at 1.700 af de billetter allerede er solgt.

Dermed er der kun 500 billetter tilbage og opfordringen fra både AGF og Randers FC lyder, at man skal få sikret sig sin billet, hvis man vil med til lokalopgøret og stå på Aarhus-tribunen bag målet. For med den store interesse, der er for kampen fra århusiansk side, så kan der meget vel blive udsolgt på udebaneafsnittet.

Til kampen vil der være både et almindeligt stemningsafsnit og siddepladser. Så uanset om man er til stående og syngende opbakning eller måske ønsker at sidde ned med mindre børn og nyde kampen i lidt roligere rammer, så er der mulighed for det.

I 2018 fyldte AGF'erne en hel endetribune i Vejle. Foto: Mette Mørk
Annonce

Fyldte tribuner

Det er langt fra første gang, at AGF's fans møder så massivt op på tribunerne til kampe på udebane.

Flere gange er stadion i blandt andet Randers, Vejle, Horsens og Viborg blevet invaderet af tilhængerne af den århusianske fodboldklub, der før weekendens kampe i Superligaen ligger nummer tre.

Eftersom Randers FC lige nu er placeret på en fjerdeplads, kan lokalopgøret samtidig med lidt god vilje også kaldes et topopgør.

Da Silkeborg i 2017 indviede Jysk Park skabte AGF's fans stor stemning fra den ene ende af banen. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Hvid mur i Herning. Foto: Henning Bagger/Ritzau
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Lukas Enevoldsen har boet i Aarhus hele sit voksne liv. Det næste år skal mennesket, fodboldspilleren og tryghedsnarkomanen udfordres på Færøerne

Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Aarhus For abonnenter

Vrede tillidsfolk mødte politikere: Nu får rådmand klar besked om at inddrage ansatte i genrejsningen af ældreplejen

Aarhus

Konflikt i ældreplejen spidser til: Fagforbund forlader styregruppe bag omstridt omorganisering

Annonce