Annonce
Sport

AGF føler sig forfulgt af dommere i Superligaen

Dommer Benjamin Willaume-Jantzen dømmte et straffespark til OB i slutminutterne af Superligakampen mod AGF. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Pierre Kanstrup kalder lørdagens dommer pinlig, efter at han dømte et straffespark til OB i slutminutterne af 2-2-kampen. Se video fra kampen i bunden af artiklen.

FODBOLD: Ruben Selles stormede ind på banen efter dommer Benjamin Willaume-Jantzens slutfløjt lørdag aften i Odense.

AGFs assistenttræner havde travlt med at holde sine spillere fra at sige deres ærlige mening til manden i grønt, der havde dømt et straffespark til OB få minutter før tid i 2-2-kampen.

Især Tobias Sana måtte Selles bruge en del kræfter på at få væk, og AGFerne følte sig da også stadig snydt for to point, da de mødte pressen senere.

Straffesparket blev dømt efter at Pierre Kanstrup kom for sent i en duel med OBs Ramon Leeuwin og ramte ham i ryggen.

- Det var pinligt, at det blev dømt, og dommertække det har vi ikke lige nu.

- Det var en 50/50-bold, hvor der selvfølgelig var kontakt, det er der som regel i dueller. Jeg spurgte dommeren hvad han dømte for, fordi der er som sådan ikke noget problem med, at der er kontakt. Han svarede, at jeg hoppede ind i ryggen på Leeuwin, men som jeg ser det, er det ham, der vendte ryggen til mig. Og så er det jo nemt at få et straffespark hvis man bare skal vende ryggen til. Hvis den her slags skal dømmes, så skal Ryan Mmaee vel have 14-15 frispark i løbet af den tid, han var på banen, sagde Pierre Kanstrup efter kampen.

Føler I jer snydt?

- Ja.

AGFerne har i sæsonen følt sig frustrerede over dommernes straffesparkskendelser i flere kampe. Senest i Esbjerg, hvor de mener, Jakob Ankersen skulle have haft et forsøg fra 11-meterpletten.

- Det hele hober sig selvfølgelig op, men man er også nødt til at se hver kamp for sig. Men det er påfaldende mange gange at det sker mod os, sagde AGFs anfører.

Han var helt på linje med sin cheftræner.

- Det er hændelse, der sker tusinde gange i en kamp, så vi er rigtig ærgerlige over, at han valgte at dømme et straffespark. Det er dét, der fylder mest for os lige nu. Vi har haft et utal af situationer i sæsonen, som er gået imod os. Det er spillerne frustreret over, og det kan jeg godt forstå, sagde David Nielsen.

For dårlige efter pausen

AGF kom hurtigt foran 2-0 i Odense, men kunne ikke stå for OBs pres i anden halvleg.

- Vi leverede en super god første halvleg. Vi lukkede et mål ind til sidst i første halvleg, der ændrede energien. Vi har haft succes med at lukke OB ned, og det forsøgte vi igen, efterhånden som vi kunne se, at vi manglede kvalitet på bolden.

- Vi ville gerne have haft nogle faser i kampen, hvor der var lidt mere bid i vores omstillinger. Det er klart, det er dét, der skal til for at score 3-1-målet og det havde vi ikke kvalitet nok til i dag. Og spillemæssigt er vi ærgerlige over det, sagde David Nielsen.

Blev I lullet lidt i søvn af den gode start?

- Nej, overhovedet ikke. Slet ikke. Tværtimod. Det er bagsiden af medaljen af, at vi er ét af de hold, der har lukket færrest mål ind. Vi har en tryghed ved at forsvare os, og det er en del af det, som spillerne er trygge ved. De er ikke bange for, at modstanderen presser på. Vi afværgede alle situationer i dag, udover den, hvor han dømte straffespark, sagde David Nielsen.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Det her er Aarhus’ bedst bevarede hemmelighed

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Musikken fylder Aarhus: Så er der Spot-party i provinsen

Aarhus For abonnenter

Bekymret familiefar kæmper for at få vished: Har mine børn leget i giftigt brandskum og taget skade af det?

Debat

Ulovlige byggerier i Aarhus: Det skal nok blive kønt, hvis alle bare får tilgivelse

Kultur

Se video med Tom Kristensens Le Mans-bil bygget 1:1 i Lego

Alarm 112

Politiet søger hjælp til at identificere medgerningsmand: Overfaldt tre mænd samme aften

AGF For abonnenter

Skadesoverblik i AGF: Knæskade driller Gift Links

AGF

Bagkanten: Patrick Olsen er pludselig kommet i klemme i AGF, men betyder det, at han skal se langt efter spilletid fremover?

Aarhus

Kæmpe læk af personnumre i Aarhus: Lange lister med fortrolige cpr-numre lå på kommunal hjemmeside

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Kultur For abonnenter

Århusianske Iomfro er Spot-debutant og efterspurgt af kronprinsparret: - Det er virkelig dejligt, at folk ser en kvalitet i det, jeg laver

Alarm 112

Drabet på Væddeløbsbanen: Modstridende forklaringer mudrer billedet af drabet

Annonce