Annonce
AGF

AGF før aftenkamp: Bundu testet positiv

Foto: Henning Bagger
AGF-angriberen Mustapha Bundu er blevet testet positiv for covid-19 og sættes i karantæne. Han bruges derfor ikke i resten af sæsonen oplyser AGF.
Annonce

AARHUS: Med den ugentlige corona-test, der foretages efter Divisionsforeningens retningslinjer, er AGF-spilleren, Mustapha Bundu testet positiv for covid-19.

Det betyder, at Bundu - der ellers er frisk og symptomfri - sættes i karantæne derhjemme og dermed også trækkes ud af dagens trup til kampen mod FC Nordsjælland. Han kan heller ikke deltage i den næste kamp, der er søndag mod Brøndby IF.

I den samme test testede alle øvrige spillere og stabsmedlemmer i AGF negativt.

- Efter tirsdagens test kom Bundus resultat ud som positiv. Han er symptomfri og vi følger nu de retningslinjer fra Divisionsforeningen for personer, der er testet positiv. Det betyder, at Bundu nu bliver hjemme i de kommende syv dage - tællende tirsdag, og han udgår derfor naturligvis fra dagens kamptrup, ligesom vi heller ikke kan råde over ham til weekendens kamp, forklarer sportschef i AGF, Peter Christiansen, i en pressemeddelelse.

Han fortsætter:

- Det er ærgerligt, at vi må undvære en spiller af den her kaliber i de kommende to kampe. Men vi følger naturligvis de givne retningslinjer og tager vare på situationen - blandt andet med yderligere test af hele gruppen.

Annonce

Ingen bekymring forud for aftenens kamp

Onsdag aften skal AGF spille mod FC Nordsjælland.

Til DR Sporten fortæller pressechef i FC Nordsjælland, Christian Wolny, at man ikke er bekymret forud for aftenens kamp:

- Alle klubber lever op til den protokol, der er udstukket, og vi går stærkt ud fra, at AGF har overholdt den. Har de gjort det, har vi ingenting at frygte overhovedet, siger han til DR Sporten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klumme: Få nu fingeren ud af næsen

Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Annonce