Annonce
AGF

AGF-fan hentet af ambulance: Faldt fem meter ned fra tribune

Da AGF scorede til 2-1 i tillægstiden i Esbjerg faldt en ung fan fem meter ned fra tribunen. Han blev hentet med ambulance men er ved bevidsthed.
Annonce

FODBOLD: AGFs sene 2-1-scoring i Esbjerg fik et dramatisk efterspil da en AGF-fan faldt cirka fem meter ned fra den tribune-afsats, som AGFerne stod på.

Den cirka 20-årige mand er ved fuld bevidsthed men blødte kraftigt efter faldet, hvor han ramte et jernrør i faldet.

- Jeg har snakket med hans far og Esbjergs sikkerhedschef, og Andreas - som han hedder - skulle være ved fuld bevidsthed. Han har slået hovedet lidt, men der skulle ikke være sket mere, men han er kørt på hospitalet til nærmere undersøgelse, sagde AGFs direktør Jacob Nielsen efter kampen.

Den uheldige fan, der var på stadion med sin far og søskende, er senere blevet udskrevet. Han fik overrakt Mustafa Aminis trøje af AGFerne som en trøst.

AGF-spilleren Casper Højer Nielsen så styrtet, men ønskede ikke at udtale sig til pressen da han var for medtaget af oplevelsen.

Arkivfoto: Michael Bager
Mustafa Amini, AGF (8) bringer her AGF foran 2-1 i kampen i 18. runde af 3F Superligaen mellem Esbjerg fB og AGF på Blue Water Arena i Esbjerg, søndag den 1. december 2019.. (Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Annonce