Annonce
AGF

AGF-fangruppe afliver Randers-kompleks inden pokalsemifinale: Udfører voodoo-ritual på blå hest

AGF-fans har altid leveret opfindsomme, humoristiske indslag - og nu er Tossehjørnet på banen med et voodoo-ritual inden torsdagens pokalsemifinale mod den onde ånd fra Randers FC.  (Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix)
AGF er uden sejr over Randers FC i 14 kampe i træk. Det har fanfraktionen Tossehjørnet AGF handlet på. Se videoen.

FODBOLD: Har AGF et Randers-kompleks?

Ikke længere!

Sådan lyder introteksten til den video, som den legendariske fangruppe ”Tossehjørnet AGF Support” her torsdag forud for den første pokalsemifinalekamp mod Randers FC har lagt op på YouTube.

Annonce

Og det er jo lidt af en påstand alt den stund, at århusianerne ikke har slået kronjyderne siden august 2015 – vi snakker 14 kampe i træk – men flokken fra Tossehjørnet mener nu at have fået styr på den uorden med et velgennemført voodoo-ritual på en lille blå hest ved Stadionsøen.

Der er til lejligheden indhentet jord og græs fra hestens egen fold, ligesom der indgår fakler, en Ceres-øl og hvide angrebsnåle. Så det går ikke stille for sig.

Se den "dramatiske" video nederst i denne artikel.

Tossehjørnet, der under normale omstændigheder med tilskuere på stadion holder til på øvre c-tribunen på Ceres Park, er et uforpligtende, venligtsindet fanfællesskab bestående af mange supportere, der har fulgt klubben over mange år.

Tilbage i 2005 stod fanfraktionen Galehuset AGF bag en happening på Fredensvang, hvor to åndemanere efter et træningspas fik has på ikke så få onde ånder i det gamle klubhus, og nu samler Tossehjørnet handsken op i forsøget på at hjælpe AGF i pokalfinalen, der i øvrigt skal spilles i Aarhus.

Der er kampstart mellem AGF og Randers FC på Ceres Park torsdag aften klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce